Yandex Metrica

Rüyada küsmek ne demek? Rüyada en yakın arkadaşa küsmek ne anlama geliyor?

Rüyada küsmek ne demek? Rüyada en yakın arkadaşa küsmek ne anlama geliyor?

İnsanlar bazen ilişkilerinde birbirlerine küsebilir. Rüyalarda görülen küslük ise hayra yoruluyor. Rüyada küslük görmek ne demek? Rüyada arkadaşa küstüğünü görmek ne anlama geliyor? Rüyada küs olduğun birini görmek neye işaret eder?

Yaşam

25.04.2024, 09:17

Rüyaların bazılarının tersi çıkar. Rüyada küsmek rüyası da aynı bu şekilde olan bir rüyadır. Rüyada birine küsen kişi gerçek hayatında dargın olduğu bir yakını veya arkadaşı ile barışacağına delalet etmektedir. 

Telefonunuzda bu ayarlar açıksa dinleniyor olabilirsiniz! İşte Google dinlemelerini önlemenin yolları Telefonunuzda bu ayarlar açıksa dinleniyor olabilirsiniz! İşte Google dinlemelerini önlemenin... Haberi Görüntüle

RÜYADA ARKADAŞA KÜSTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Arkadaşı ile darıldığını, konuşmadığını gören rüya sahibi için bu rüya hayırlıdır. Rüyada arkadaşı ile darılan rüya sahibinin bu arkadaşı ile arasında ki dostluk seviyesinin daha ilerilere taşınacağına delalet etmektedir. 

Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye Survivor All Star tarihinde görülmemiş ceza! Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye... Haberi Görüntüle

Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta durmakta zorlandı! Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta... Haberi Görüntüle

KÜS OLDUĞUN BİRİNİ GÖRMEK NE DEMEK? 

Rüyada gerçek hayatta küs olduğu birini gören rüya sahibi için bu rüya o kişi ile barışacağını, arasını düzelteceğine işaret etmektedir. Bu rüya rüya sahibi için güzelliklere vesile olacak bir rüyadır. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

RÜYADA KÜSLÜK GÖRMEK

Küslük görmek rüya sahibi için hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyada küslük gören rüya sahibinin hayatında yolunda gitmeyen şeyler var ise bu şeylerin düzeleceğine işaret eder. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading