Yandex Metrica

Rüyada kör olmak ne demek? Rüyada geçici kör olmak ne anlama geliyor?

Rüyada kör olmak ne demek? Rüyada geçici kör olmak ne anlama geliyor?

Gözlerin görmemesi olarak bilinen körlük rüyalarda çok farklı anlamlar taşıyor. Rüyada tek gözü kör olmak ne demek? Rüyada iki gözü geçici kör olmak neye işaret eder?

Yaşam

23.04.2024, 14:27

Rüyada kör olduğunu görmek doğru yoldan sapmaya ve büyük bir günah işlemeye işaret etmektedir. Bu rüya kişinin büyük bir felakete uğrayacağına, çok sevdiği birini kaybedeceğine dalalet etmektedir. 

TEK GÖZÜ GEÇİCİ KÖR OLMAK NE DEMEK?

Geçici körlük büyük işler yapmaya, sevdiği bir insanla huzurlu yaşamaya ve üzüleceği olaylar yaşanacağına işaret etmektedir. Rüyada tek gözün kör olması ise sağlık sorunlarına işaret eder. Rüya sahibinin sağlık sorunlarının artacağına, böylece sıkıntılı ve zor günler yaşanacağına yorumlanmaktadır. 

Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı hayvanseverliğiyle herkesi şaşkına çevirdi! Kedileri beslemek için yıllardır aynı kostümle sahneye çıkıyor! Ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

RÜYADA İKİ GÖZÜ GEÇİCİ KÖR OLMAK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada geçici körlük sakin ve huzurlu hayata, hak edilen değerin görülemeyeceğine, hane içinde samimiyete ve büyük bir mirasa işaret etmektedir. İki gözün kör olması ise utanmaz bir kişiye işaret eder. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading