Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rüyada ilaç görmek ne demek? Rüyada ilaç içmek ne anlama geliyor?

Rüyada ilaç görmek ne demek? Rüyada ilaç içmek ne anlama geliyor?

İyileşmek için kullanılan ilaçlar rüyalarda birçok farklı anlama geliyor. Rüyada ilaç görmek genellikle düzgün karakterli kişiye yoruluyor. Rüyada ilaç kutusu görmek ne demek? Rüyada ilaç içmek ne anlama geliyor? Rüyada ilaç yapmak neye yorulur?

Yaşam

27.01.2024, 07:56

Rüyada ilaç görmek düzgün karakterli, ağır başlı, oturmasını kalkmasını bilen bir insan olacağına yorulmaktadır. Sıkıntıdan kurtulmaya, işlerine yoluna girmesine vesiledir. Kişinin hayatını düzene sokmasına işaret etmektedir. Kazancın artması demektir. 

Taylor Swift ve Jay- Z hayranlarına müjde! Ünlü şarkıcılar 2025'te... Haberi Görüntüle

RÜYADA İLAÇ KUTUSU GÖRMEK

İlaç kutusu görmek, kişinin önemsemeyeceği bir söz duyacağına, bu sözün çevresindeki insanları ilgilendireceğine rivayettir. Rüyada ilaç kutusu görmek kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceği delalet eder. 

Mahsun J 9. bölüm ne zaman çıkacak? Mahsun J bitti... Haberi Görüntüle

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ! BEDAŞ ve AYEDAŞ duyurdu! 23 Mart Cumartesi... Haberi Görüntüle

İLAÇ İÇMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada ilaç içtiğini görmek, kişinin üzüntü ve dertlerine şifa bulacağına yorulmaktadır. Rüyada ilaç içtiğini görmek bazı rüya yorumcularına göre, iman, güç, kudret ve inanç sahibi olmaya işaret etmektedir. 

Kadayıf Dolması püf noktaları nelerdir? Evde kadayıf dolması nasıl yapılır,... Haberi Görüntüle

Melek Mosso açtı ağzını yumdu gözünü! Düğün fotoğraflarına gelen kötü... Haberi Görüntüle

RÜYADA İLAÇ ALMAK

Kişinin iş hayatında yükseleceği anlamına gelir. Eğer ilacı biri ona satıyorsa, rüya sahibinin o kişiden zarar göreceğine delalet eder. Rüyada ilaç satın almak, kişinin duygusal biri olacağı demektir. 

Gökçe Bahadır'ın Etiler'deki Boğaz manzaralı evi çok konuşuldu! Kirasını duyanların... Haberi Görüntüle

İLAÇ YAPMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ilaç yaptığını görmek, rüya sahibinin sevenleri kavuşturacağına, iyi niyetli ve saygı değer biri olacağına yorulmaktadır. Hayırlı bir evlilik hayatı geçireceğine, ailesine karşı sorumluluklarını farkına varacağına yorumlanır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading