Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rüyada fare görmek neye yorulur? Rüyada ölü fare görmek ne demek?

Rüyada fare görmek neye yorulur? Rüyada ölü fare görmek ne demek?

Küçük olmasına rağmen insanların korktuğu ve huylandığı fareler rüyalarda genelde olumlu anlamlar taşıyor. Rüyada fare görmek ne demek? Rüyada eve fare girdiğini görmek ne anlama geliyor? Rüyada fare ölüsü görmek neye yorulur?

Yaşam

12.03.2024, 06:16

Rüyada fare görmek genel olarak, hırsız olan bir kişiye, rızkın bolluğuna, kadına, geceye ve gündüze işaret eder. Ama bazen de kötü yola düşmüş bir kişiye de delalet edebilir. Fare, rızkın bolluğuna ve devamlılığına da işaret olabilir. 

Avcı görmek ne demek? Rüyada köpekle ava çıkmak neye işaret... Haberi Görüntüle

RÜYADA EVE FARE GİRDİĞİNİ GÖRMEK

Eve fare girdiğini görmek, rüyayı gören kişinin evine, içlerinde hayır ve bereket olmayan kişilerin girmesine yorumlanır. Yakın bir düşmanı işaret eder. 

Yaren Leylek ve Adem Amca'nın 13 yıllık dostluğu ABD gündeminde! Haberi Görüntüle

Duyanlar başvuru yapmaya koştu! Ziraat Bankası, müşterilerine 7 bin 500... Haberi Görüntüle

BEYAZ FARE NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada beyaz fare görmek, rüyayı gören kişinin ömrünün uzadığına işaret ediyor olabilir. Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek ise belli bir konu için boşuna endişe edildiğini gösterir.

Rüyada Cevşen görmek ne demek? Rüyada Cevşen okumak neye işaret... Haberi Görüntüle

RÜYADA KÜÇÜK FARE GÖRMEK

Rüyada görülen küçük fare bir eşyayı kemiriyorsa, rüyayı gören kişinin yakın zamanda dikkat etmesi gereken bir durum olacağına işaret ediyor olabilir. Rüyayı gören kişinin hayatında ona sürekli müdahale eden, kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden birilerinin var olduğuna işaret eder. 

Nesrin Sipahi kimdir? Nesrin Sipahi'nin şarkıları hangileri? Haberi Görüntüle

Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatmışlardı! Dilan ve Engin Polat hakkında... Haberi Görüntüle

RÜYADA BÜYÜK FARE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada büyük fare görmek ise iş hayatı ile ilgilidir. Rüyasında büyük fare gören kişinin iş hayatında sıkıntılar çekip olumsuz olaylardan etkileneceğine işaret eder. Çekeceği sıkıntının kaynağı ise çok yakında olabilir. 

Pazartesi gününe dikkat! Meteoroloji o iller için kar uyarısı verdi!... Haberi Görüntüle

SİYAH FARE GÖRMEK

Rüyada görülen siyah fare uyarı anlamı taşır. Siyah fare, eve girip çıkan kötü ahlaklı, fesat birini temsil eder. Hatta bu kişi akraba çevresinden de olabilir. Rüya sahibi siyah fareyi besliyorsa, malını mülkünü ona önem vermeyen biriyle paylaşıyor, ziyan ediyor demektir.

Şarkıcı Derya Uluğ'dan Kızılcık Şerbeti açıklaması! Dizinin kadrosuna dahil mi... Haberi Görüntüle

RÜYADA ÖLÜ FARE GÖRMEK

Rüyada fare ölüsü görmek hayra işarettir. Kişinin yakınındaki bir düşmana işaret edip bu düşmanın yakın zamanda yok olacağına işaret eder. Fare ölüsü evin içindeyse düşman akrabalardan biridir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading