Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rüyada düşmek ne anlama geliyor? Rüyada sırt üstü düşmek ne demek?

Rüyada düşmek ne anlama geliyor? Rüyada sırt üstü düşmek ne demek?

Günlük hayatta özellikle çocuklar sık sık düşüyor. Rüyada düşmek ise ferah bir yaşama işaret ediyor. Rüyada yüksekten düşmek ne demek? Rüyada yüzüstü düşmek ne anlama geliyor? Rüyada sırtüstü düşmek neye işaret eder?

Yaşam

19.03.2024, 07:14

Rüyada düşmek genelde rüya sahibi için ferah bir yaşama işarettir. Rüya sahibinin yaşadığı bazı sıkıntı ve üzüntü ile beraber kederden kurtulacağına delalet eder. Borçlarını ödeyeceğine, maddi sıkıntıların son bulacağına ve mutlu bir yaşam süreceği üzerine işaret eder. 

Bahar Öztan'ın ölümü sonrası sanat camiası yasta! Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli'ne... Haberi Görüntüle

RÜYADA YÜKSEKTEN DÜŞMEK

Yüksekten düşmek farklı şekillerde yorumlanır. Eğer kişi rüyasında ıssız bir ortama ya da bir harabe gibi bir yere düşüyor ise iyi durumdan kötü duruma geleceği üzerine rivayete edilir. Yeşil ve sulak, aynı zamanda güzel bir yere kişi düşüyor ise o zaman mutlu bir yaşam süreceği üzerine işaret eder. 

15 Mart THY Almanya hangi uçuşlar iptal? Yarın Almanya'ya uçuşlar... Haberi Görüntüle

Aradığı aşkı bulamayan Murat Boz'dan çarpıcı açıklamalar! Evlenmeden çocuk sahibi... Haberi Görüntüle

YÜZÜSTÜ DÜŞMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada yüzüstü düşmek rüya sahibinin dini ibadetlerini yerine getireceği üzerine rivayet edilir. Aynı zamanda böylece inancının yükseleceğine de delalet eder. 

Kuruluş Osman Malhun Hatun öldü mü? Malhun Hatun neden yok,... Haberi Görüntüle

RÜYADA SIRTÜSTÜ DÜŞMEK NE DEMEK

Rüyada sırt üstü düşmek rüya sahibinin güvendiği birinden zarar göreceği ve ihanete uğrayacağı üzerine rivayet edilir. Ayrıca çok naz yapılması sebebiyle güzel bir iş kaybı yaşanabileceğine delalet etmektedir. Böyle durumlara karşı çok dikkat etmesi gerektiğini anlatan bir uyarı niteliği taşır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading