Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rüyada çarşaf görmek ne demek? Rüyada çarşaf asmak ne anlama geliyor?

Rüyada çarşaf görmek ne demek? Rüyada çarşaf asmak ne anlama geliyor?

Yatakların üzerine serdiğimiz çarşaflar rüyalarda güçlü kadına işaret ediyor. Rüyada çarşaf görmek ne demek? Rüyada çarşaf asmak ne anlama geliyor? Rüyada bembeyaz çarşaf görmek neye işaret eder?

Yaşam

23.03.2024, 14:41

Rüyada çarşaf görmek, rüya sahibinin yaşamında güçlü karakterde, bilgi sahibi, herkes tarafından sözü dinlenen bir kadının varlığına alamet eder. Bu kadın, rüya sahibi kişinin annesi ya da karısı olabilir. Söz konusu kadın, evi yönetir ve her konuda son kararı verir ve bu kadının verdiği karalar da son derece doğru olacaktır. 

Dilan Polat ile Nez Demir davası görüldü! Duruşma boyunca ağlayan... Haberi Görüntüle

RÜYADA ÇARŞAF ASMAK NE DEMEK?

Çarşaf asmak, rüya sahibinin yaşamında zarar edilmekte olan işlerden uzaklaşma durumunun söz konusu olacağına ve bu sayede de işlerinin çok iyi gideceğine, kişinin daha sakin ve aklıselim bir insan haline geleceğine, eğitimle alakalı bir konuda öğretmenlik yapacağına, rüya sahibi kişinin büyük bir gruba liderlik edeceğine, yaşanacak küçük bir sorunun çok fazla zarara sebep olmadan aşılacağına alamet eder. 

Bahar Öztan'ın ölümü sonrası sanat camiası yasta! Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli'ne... Haberi Görüntüle

Rüyada tüfek görmek ne demek? Rüyada tüfekle avlanmak neye işaret... Haberi Görüntüle

ÇARŞAF DEĞİŞTİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada çarşaf değiştirmek, rüya sahibinin yaşamında huzur ve mutluluk verecek olayların yaşanacağına, bu kişinin bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorumlanır.

Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında şato krizi! ''Sus payı''... Haberi Görüntüle

RÜYADA ÇARŞAF SERMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Çarşaf sermek, bu şekilde bir rüya görmüş durumda olan rüya sahibinin hafif bir hastalık durumuyla karşı karşıya kalacağına ve kısa zaman içerisinde iyileşerek hastalığı atlatmayı başaracağına işaret eden bir rüyadır.

Bergen filmine itiraz etmişti! Halis Serbest'in tazminat davasına ilişkin karar... Haberi Görüntüle

Rüyada gar görmek ne demek? Rüyada otobüs garı görmek neye... Haberi Görüntüle

BEMBEYAZ ÇARŞAF GÖRMEK 

Rüyada bembeyaz çarşaf görmek, rüya sahibinin öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak nitelikte olan bazı şeyler yapacağına, rüya sahibi kişi için son derece hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine  alamet eder.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading