Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rüyada balon görmek ne demek? Rüyada balon uçurmak ne anlama geliyor?

Rüyada balon görmek ne demek? Rüyada balon uçurmak ne anlama geliyor?

Çocukların en büyük eğlencesi olan balonlar rüyalarda farklı anlamlar taşıyor. Genellikle rüya sahibinin boş işlerle uğraşacağına yorulan rüya görülüş şekline göre yorumlanıyor. Rüyada balon görmek ne demek? Rüyada balon uçurmak ne anlama geliyor? Rüyada balon şişirmenin anlamı ne?

Yaşam

28.03.2024, 10:05

Rüyada balon görmek rüya sahibinin boş işlerin peşinden koşacağı üzerine yorulur. Kendisine fayda getirmeyecek bazı olaylar ile içli dışlı olacağına delalet eder. Kişinin ayakların yere basmadığını ve olmayacak şeyler istediğine işaret etmektedir. 

İstanbul karanlığa gömülecek! 29 Mart Cuma BEDAŞ ve AYEDAŞ duyurdu!... Haberi Görüntüle

RÜYADA UÇAN BALON NEYE İŞARET EDİYOR?

Uçan balon görmek rüya sahibinin arzu ettiği bir olayın gerçekleşmeyeceği üzerine yorulur. Bu sebepten dolayı uzun bir süre üzüntü yaşayacağı ve hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

SURVİVOR ALL STAR eleme adayı kim? 26 Mart Survivor eleme... Haberi Görüntüle

Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

BALONLAR FARKLI RENKTEYSE...

Rüyada kırmızı balon görmek rüya sahibinin önemli işlere imza atacağına ve bu konuda ailesini gururlandıracağına işaret eder. Beyaz balon görmek rüya sahibinin anne ve babasının duasını alacağı üzerine yorulur. Mavi balon ise rüya sahibinin parlak bir geleceğe sahip olacağı, ailesi ile beraber mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder. 

Öğretmen ek ders ücreti ayın 15'inde mi yatacak? Maaş ile... Haberi Görüntüle

RÜYADA BALON UÇURMEK NE DEMEK?

Balon uçurmak rüya sahibinin iyi bir gayrimenkul yatırım gerçekleştireceği üzerine yorulur. Aynı zamanda bu konuda iyi pazarlıklar gerçekleştireceği ve tecrübe sahibi olacağına işaret eder. 

Nuri Bilge Ceylan, Ferhat Göçer'in şarkısını ödüllü filminde telifsiz kullandı!... Haberi Görüntüle

58 yerinden bıçaklanmıştı! Ünlü fenomen Merve Veziroğlu'nun eşine onlarca yıl... Haberi Görüntüle

BALON ŞİŞİRMEK NEYE YORULUR?

Rüyada balon şişirmek rüya sahibinin kötü bir haber alacağına ve bu konuda mutsuz olacağına işarettir. Balon patlatmak ise kişinin bir olaydan ötürü hayal kırıklığına uğrayacağına dalalet eder. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading