Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rus tekniği dudak dolgusu nedir, nasıl yapılır? Dudak dolgusu fiyatı nedir?

Rus tekniği dudak dolgusu nedir, nasıl yapılır? Dudak dolgusu fiyatı nedir?

Dudakları hacimsiz olan, istediği kadar dolgun olmayan kişilerin tercih ettiği Rus tekniği dudak dolgusu arama motorlarında oldukça fazla araştırılıyor. Peki, Rus tekniği dudak dolgusu nedir, nasıl yapılır? Dudak dolgusu fiyatı nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yaşam

12.02.2024, 00:20

Çevresel koşullar veya yaş nedeniyle dudaklarda yoğunluk kaybı yaşayan, dudaklarının hacimsizliğinden şikayet eden, 18 yaş üstünde ve dudaklarının görüntüsünden hoşlanmayan herkesin yaptırabileceği dudak dolgusu hakkında merak edilen, "Rus tekniği dudak dolgusu nedir, nasıl yapılır? Dudak dolgusu fiyatı nedir?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik. İşte detaylar...

Ebru Gündeş hamile mi? Ebru Gündeş kaç aylık (haftalık) hamile?... Haberi Görüntüle

RUS TEKNİĞİ DUDAK DOLGUSU NEDİR?

Bu dolgu 18 yaş üstü kişilere uygulanmaktadır. Kullanılan dolgu maddesi dudakta his kaybı yaratmaz. Herhangi bir yerde toplanma yapmaz. Bu nedenle dudağa eşit olarak dağılmaktadır. Yüzde herhangi bozulma söz konusu olmaz.

21 MART İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ! BEDAŞ- AYEDAŞ duyurdu! İstanbul'da o... Haberi Görüntüle

DUDAK DOLGUSU NASIL YAPILIR?

Dudak dolgusu işlemini sadece muayenehane içerisinde bir doktor yapabilmektedir. İşlem sırasında fazla acı çekilmemesi için öncesinde uyuşturucu krem sürülmektedir. Krem sayesinde iğne batması hissi en az seviyeye indirilmektedir. Uyuşturma işlemi sonrası dolgu işlemi yapılmaktadır. İşlem sırasında hyalüronik asit bazlı dolgu uygulanmaktadır. İşlem sırasında dolgu kademeli olarak uygulanmaktadır. Dolgu maddesi bir anda verilmemektedir. İşlem sırasında ince kıl iğneler ile işlem yapılmaktadır. Dolgu maddesi bu ince uçlu iğneler ile yapılmaktadır. İşlem yaklaşık 20 dakika içinde tamamlanmaktadır. İşlem bitiminden sonra kişi normal hayatına dönebilir. 3 gün ödem ve morluk yaşanması normaldir. 4. gün dudak doğal haline dönecektir. Bu işlemin kalıcılığı kişiden kişiye değişse de genelde 1-2 yıl kalıcılığı vardır.

Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

DUDAK DOLGUSU FİYATI NE?

Kullanılan dolgu maddeleri yurtdışından geldiği için fiyatlandırmalar dolar üzerinden çevrilmektedir. Her klinik dudak dolgusu işlemini farklı fiyatta yapmaktadır. mL oranına göre de dudak dolgusu fiyatları değişiklik göstermektedir. Genel olarak dudak dolgusu fiyatları doktoruna göre, semt ve şehire göre de değişmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading