Yandex Metrica
SON DAKİKA

Rize Valiliği'nden güldüren paylaşım: Güneş çıkacak!

Yılın büyük bölümünü yağışlı ve kapalı havayla geçiren Rize'de Valilik, hafta sonu artması beklenen hava sıcaklıkları için vatandaşları, esprili bir şekilde bilgilendirerek, "şaşkınlık yaşamayın" dedi.

Yaşam

23.01.2024, 20:01

Rize Valiliği'ndan, şehir sakinlerine, hafta sonu etkisini artıracağı tahmin edilen hava sıcaklıkları güneşli hava için esprili bir şekilde bilgilendirmede bulundu.

Altın oran ile hesaplanan bilimin de onayladığı dünyanın en güzel... Haberi Görüntüle

DİLMAÇ'TAN ESPRİLİ VİDEO

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Rizeli komedyen Yunus Emre Dilmaç'ın videosuna yer verildi. Dilmaç, videoda "Güzel ülkem Türkiye'de sosyal medya ve sms'i en çok kullanan valilik Rize Valiliğidir. İki gün bilemediniz üç günde bir, 'Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre yarın yağmur yağacak.' Bir kere de 'Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre yarın fazla güneş olacak' diye mesaj çekmek, paylaşım yapmak Rize Valiliğine nasip olmadı." ifadelerini kullanırken, esprili paylaşım sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

Rihanna ultra lüks dairesini dudak uçuklatan fiyata satıyor! Dairenin içerisinde... Haberi Görüntüle

ŞAŞKINLIK, GÜNEŞ ÇARPMASI, GÖZ KAMAŞMASI!..

Öte yandan Valilik'ten hava durumuna ilişkin yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Meteorolojiden alınan son bilgilere göre 5 Kasım Cumartesi günü erken saatlerden itibaren güneşin alçak kesimlerde kuvvetli olacağına işaret edilerek, şu ifadelere yer verildi: "Yüksek kesimlerde ise etkisini hafif göstereceği, hafta sonu plan ve program yapacak vatandaşlarımızın yaşanabilecek (şaşkınlık, terleme, güneş çarpması, ısınma, göz kamaşması vb.) olumsuzluklara karsı tedbirli ve dikkatli olmaları buna göre planlarını yapmaları önemle duyurulur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading