Yandex Metrica
SON DAKİKA
Restorandaki yemekten sonra rahatsızlanan 6 yaşındaki Ece Melisa'dan acı haber

Restorandaki yemekten sonra rahatsızlanan 6 yaşındaki Ece Melisa'dan acı haber

Hollanda'dan tatil için İzmir'e gelen Cihan ve Hasret M. çifti, gittikleri restoranda yemekten sonra rahatsızlanan anne ve iki çocuğundan 6 yaşındaki Ece vefat etti.

Yaşam

29.01.2024, 12:41

Hollanda'dan tatil için gelen Cihan ve Hasret M. çifti, çocuklarıyla İzmir'de bir restoranda yemek yedi. Yemekten sonra rahatsızlanan anne ve iki çocuğundan 6 yaşındaki Ece vefat etti.

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir restoranda yedikleri yemeğin ardından gurbetçi ailenin üç ferdi, döndükleri Aydın'ın Didim ilçesindeki yazlık evlerinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki Ece Melisa M, dört gün sonra vefat ederken, kardeşi Ege (4) ve annesi Hasret M'nin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Fenomen Yazgül, Esra Ezmeciye anlattıklarıyla kan dondurdu! Ezmeci 'tövbe tövbe'... Haberi Görüntüle

TATİL İÇİN GELMİŞLERDİ

Hollanda'da yaşayan ve tatil için Aydın'ın Didim ilçesindeki yazlık evlerine geldikleri öğrenilen gurbetçi Cihan ve Hasret M. çifti, geçen 13 Nisan'da İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir restoranda çocukları Ece Melisa ve Ege ile yemek yedi.

Yemeğin ardından aile, Didim'e döndü. İddiaya göre bir süre sonra Hasret M. ve iki çocuğu bir anda rahatsızlandı. Didim Devlet Hastanesi'ne birkaç kez giden Hasret M. ve iki çocuğuna iddiaya göre bir teşhis konulamadı. Ece Melisa'nın 17 Nisan'da durumu ağırlaşınca aile fertleri bir kez daha aynı hastaneye gitti.

Ece Melisa ile durumu daha iyi olan annesi Hasret M. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, Ege M. ise ertesi gün İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Çölde aşk başka! Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'in sevgilisiyle verdiği... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ECE KURTARILAMADI

Tedavileri süren aileden Ece Melisa, doktorların müdahalesine rağmen vefat etti. Ege ile annesi Hasret M'nin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan aynı restoranda yemek yiyen baba Cihan M. de ise herhangi bir rahatsızlık bulunmadığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading