Yandex Metrica

Ramazan ayı ilk sahur ne zaman? 2022 Ramazan ilk sahur hangi gün?

Ramazan ayı ilk sahur ne zaman? 2022 Ramazan ilk sahur hangi gün?

Ramazan ayı ilk sahur ne zaman sorusu internette sıklıkla aranmaya başladı. 2022 Ramazan ayının başlamasına az bir süre kaldığı için Müslümanlar sahura kalkıp oruç tutacakları zamanı merak ediyor. Peki Ramazan ayı ilk sahur ne zaman? 2022 Ramazan ayı sahur hangi gün?

Yaşam

18.03.2024, 22:58

On bir ayın sultanı Ramazan için geri sayım başladı. Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayı manevi heyecanı yaşayan Müslümanlar orucun ne zaman başlayacağını ve sahura ne zaman kalkacaklarını merak ediyor. Peki Ramazan ayı ilk sahur ne zaman? 2022 Ramazan ayı sahur hangi gün?

Babasının izinden gidiyor! Kenan Sofuoğlu 5 yaşındaki oğlu Zayn'ın doğum günü milyonluk araçla kutladı! Babasının izinden gidiyor! Kenan Sofuoğlu 5 yaşındaki oğlu Zayn'ın doğum... Haberi Görüntüle

RAMAZAN AYI İLK SAHUR NE ZAMAN? 2022 RAMAZAN İLK SAHUR HANGİ GÜN?

11 ayın sultanı olan Ramazan ayının ilk sahuru 1 Nisan' ı 2 Nisan' a bağlayan gece yapılacak. 1 Nisan 2022 akşamı ise ilk tersavih namazı kılınacak. 

TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

İLK SAHUR VE İLK İFTAR HANGİ İLDE OLACAK?

Ramazan ayının Türkiye'deki ilk sahuru Ardahan'da başlayıp ilk iftar ise Hakkari'de yapılacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading