Yandex Metrica
SON DAKİKA
Orucun beşinci günü ne yemek yapılır? Ramazan 5. gün iftar menüsü!

Orucun beşinci günü ne yemek yapılır? Ramazan 5. gün iftar menüsü!

Ramazan ayında her akşam farklı lezzetlerle masalarını donatmak isteyen kişiler, tarif arayışına giriyor. Peki, Orucun beşinci günü ne yemek yapılır? İşte sizler için hazırladığımız Ramazan 5. gün iftar menüsü!

Yaşam

15.03.2024, 14:26

Ev hanımlarının sürekli telaşlandığı "Acaba bu akşam iftarda ne pişirsem?" sorusu Ramazan günlerinin başlaması ile en çok sorulan soru oldu. Artık bunu düşünmenize gerek yok. Çünkü size ağzınızın suyunu akıtacak bir Ramazan 5. gün iftar menüsü ile geldik. İşte detaylar...

Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatmışlardı! Dilan ve Engin Polat hakkında... Haberi Görüntüle

TARHANA ÇORBASI

Tencerenizde sıvıyağ ve tereyağı kavurun ve içerisine tarhananızı ilave ederek bir süre kavurmaya devam edin. Suyunu ilave ederek et ya da tavuk bulyon atın. Baharatlarını koyun ve kaynayana kadar pişirin.

Gökçe Bahadır'ın Etiler'deki Boğaz manzaralı evi çok konuşuldu! Kirasını duyanların... Haberi Görüntüle

FIRIN MAKARNA

Makarnayı haşlayın ve bu sırada kenarda un ve tereyağı kavurun. Un renk değiştirince yavaşça süt ilave edin. Kaynamaya başlayınca altını kısın, dibi tutmasın. Tuzunu da ilave ettikten sonra makarna ile beşameli birleştirin. Fırın tepsisine altığınız makarnanın üzerine kaşar ekleyin ve fırında kaşarlar eriyene dek pişirin.

Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro ücreti 2024 ne kadar? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı... Haberi Görüntüle

HAVUÇ SALATASI

Havuçları rendeleyin. İsteğe göre içerisine turp rendeleyebilirsiniz. Limon suyu, zeytinyağı ve nar ekşisi ile tatlandırın.

Aleyna Tilki'nin Ramazan paylaşımı alkış aldı! Oruç tutumak beni iyi... Haberi Görüntüle

KADAYIFLI MUHALLEBİ

3 yemek kaşığı tereyağını eritip,  üzerine 500 gram  tel tel ayrılmış kadayıfı ve 4 yemek kaşığı toz şekeri ekleyerek altın rengini alana kadar kavurun. İçerisine göz kararı ceviz katın ve kavurmaya devam edin. Muhallebiyi hazırlamak için, derin bir tencerede 1 litre sütü, 3 yemek kaşığı unu, 3 yemek kaşığı nişastayı, 1 su bardağı toz şekeri ve 1 adet yumurta sarısını orta ateşte koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Muhallebi soğuduğu zaman içerisine 1 paket krema ekleyin ve çırpın. Servis edeceğiniz kupların en alt kısmına kadayıflı karışımdan üstüne muhallebiden ve en üste tekrar kadayıflı karışımdan koyun ve soğuyunca servis edin. Afiyet olsun!

Var Böyle Tipler hesabıyla ünlenmişlerdi! Milyonluk vurgun yapan Kıvanç Talu... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading