Yandex Metrica

Migros kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Migros çalışma saatleri ne?

Migros kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Migros çalışma saatleri ne?

Vatandaşlar internette 'Migros kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Migros çalışma saatleri ne?' araması yapıyor. Büyük market zincirlerinden bir tanesi olan Migros, çalışma saatleri sıklıkla araştırılıyor. Peki Migros kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Migros çalışma saatleri ne?

Yaşam

23.04.2024, 19:04

Migros, büyük market zincirlerinden bir tanesidir. Acil ihtiyaçlar olduğunda marketlerin ne zaman açılıp kapandığı internette araştırılıyor. Vatandaşlar internette 'Migros kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Migros çalışma saatleri ne?'arıyor. Peki Migros kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Migros çalışma saatleri ne?

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

MİGROS KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? 

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde ve ilçelerinde bulunan Migros, sabah 09.00 'da açılıyor. Migros marketleri akşam 22.00' de kapanıyor. Öğle arası vermeyen Migros, hafta sonu da aynı saatlerde çalışmaktadır.

Aleyna Tilki 'sahneye çıkmam engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı kazandık' diyerek süreci anlattı! Aleyna Tilki 'sahneye çıkmam engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı kazandık' diyerek süreci... Haberi Görüntüle

MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ NE?

Migros dini bayramlar olan Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı; 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de açıktır. 

Migros, sabah 09.00, akşam 22.00'de  kapanmaktadır. Hafta sonu da çalışma saatleri aynıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading