Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji son dakika olarak yayımladı! İstanbul dahil yoğun kar yağışı alarmı

Meteoroloji son dakika olarak yayımladı! İstanbul dahil yoğun kar yağışı alarmı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika uyarısına göre yoğun kar yağışı artarak devam edecek. İstanbul’da ise kar yağışı etkisini artırmaya başladı. E-5 karayolu karla kaplanmaya başlarken, sürücülerin görüş mesafesi de düşmeye başladı. Meteroloji'den alınan bilgiye göre, 'Bugün İstanbul’un genelinde kar var. köprü ve viyadükler başta olmak üzere il genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek' dedi.

Yaşam

27.01.2024, 14:19

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Denizli, Muğla çevreleri ve Tekirdağ'ın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Sezen Aksu hayranlarını korkuttu! Emel Müftüoğlu'nun paylaşımındaki detay hastalığını ortaya... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YER YER YOĞUN KAR YAĞIŞI VE DON BEKLENİYOR

Osmaniye ile Hatay kıyılarında yağmur ve sağanak, Hatay'ın yüksek kesimleri ve Muğla'nın, Antalya'nın ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesiminde karla karışık yağmur ve yer yer kar, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde görülecek yağışların; İstanbul'un kuzey ve batısı ile boğaz çevresi, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kesimleri, Balıkesir ve Bursa'nın Marmara'ya bakan kıyı ilçeleri, Antalya'nın doğusunun iç ve yükseklerinde, Konya, Karaman, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Bingöl çevreleri ile Diyarbakır'ın kuzeyinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

Kadir İnanır'dan iyi haber! Beyin damarları tıkanan ünlü oyuncu hakkında... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI YURT GENELİNDE DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurdun kuzeybatısı ile güneydoğu kesimlerde mevsim normallerinin 4-6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olacak. Rüzgarın, kuzeybatı kesimlerde kuzeyli, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Rüyada trampet görmek ne demek? Rüyada trampet çaldığını görmek neye... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTIRDI

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından İstanbul’da sabah saatlerinde kar yağışı etkisini artırmaya başladı. E-5 Karayolunda trafik yoğunluğu oluşmaya başlarken yağış nedeniyle görüş mesafesi düşmeye başladı. Yollar beyaza büründü.
İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle haftanın ilk iş günü dışarıya çıkanlar kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Karla kaplanan yollar nedeniyle işe gitmek için yola çıkan birçok kişi araçlarıyla yolda kaldı.

Rüyada gar görmek ne demek? Rüyada otobüs garı görmek neye... Haberi Görüntüle

MARMARA DENİZİ'NDE FIRTINA BEKLENİYOR

Şarkıcı Derya Uluğ'dan Kızılcık Şerbeti açıklaması! Dizinin kadrosuna dahil mi... Haberi Görüntüle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugün için Marmara Denizi’nde fırtına beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin yaptığı uyarıda, " Pazartesi 12.00'dan ve 25 Ocak 2022 Salı sabah 06.00'a kadar sürecek, rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına şeklinde 50 ile 75 kilometre saat hızında esmesi beklenirken ulaşımda aksamalar oluşabileceği" belirtildi.

İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mart İstanbul'da kaç şiddetinde deprem... Haberi Görüntüle

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Ankara: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı -4

İstanbul: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı (Yağışların kuvvetli poyrazla birlikte kuzey ve batısı ile boğaz çevresinde yer yer yoğun olması bekleniyor.) 3
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 5

Bursa: Çok bulutlu ve kar yağışlı (Yağışların kuvvetli poyrazla birlikte Marmara'ya bakan kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.) 1

Adana: Çok bulutlu 9

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, kentin kıyı kesimleri gündüz saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar, 70-100 metre üzeri rakımlı yerleri kar, doğusunun iç ve yüksek kesimleri yoğun kar yağışlı 8

Samsun: Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı 4

Trabzon: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı 6

Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı -3

Diyarbakır: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, yağışlar kentin kuzey kesimlerinde yoğun kar şeklinde 1

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading