Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu! Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu! Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan hava tahmin raporuna göre, ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinde Karadeniz'de, Sinop ve Samsun çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yaşam

23.01.2024, 18:48

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinde Sinop ve Samsun çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Öğretmen ek ders ücreti ayın 15'inde mi yatacak? Maaş ile... Haberi Görüntüle

ÇIĞ RİSKİ 

Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Yaren Leylek ve Adem Amca'nın 13 yıllık dostluğu ABD gündeminde! Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI İÇ VE DOĞU KESİMLERDE ARTACAK

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliği olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kuruluş Osman dizisinde üzen ayrılık! Başrol oyuncusu sağlık sorunları nedeniyle... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Fenomen Yazgül, Esra Ezmeciye anlattıklarıyla kan dondurdu! Ezmeci 'tövbe tövbe'... Haberi Görüntüle

BUZLANMA VE DON UYARISI

 İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus, yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading