Yandex Metrica

Meteoroloji o bölgeler için uyardı: Kuvvetli fırtınaya dikkat

Meteoroloji o bölgeler için uyardı: Kuvvetli fırtınaya dikkat

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, Marmara ve Ege’de yaşayan vatandaşlar için fırtına uyarısı yapıldı.

Yaşam

23.01.2024, 19:56

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Bingöl hariç) ile Kırklareli, Çanakkale’nin iç kesimleri, Balıkesir, İstanbul, Kütahya, Afyonkarahisar, Muğla, Denizli, G. Antep, Kilis, Adıyaman, Mardin ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Melisa Döngel rüzgarın azizliğine uğradı! Verdiği frikik sosyal medyayı salladı! Derin yırtmacıyla hayranlarının yüreklerini hoplattı! Melisa Döngel rüzgarın azizliğine uğradı! Verdiği frikik sosyal medyayı salladı!... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARINDA ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, İç Ege’de mevsim normalleri altında, güneydoğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Ünlü iş adamına abayı yaktı! Bade İşçil 'daha açılamadım' diyerek platonik aşkını duyurdu! Ünlü iş adamına abayı yaktı! Bade İşçil 'daha açılamadım' diyerek... Haberi Görüntüle

FIRTINAYA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, “Rüzgarın Marmara ve Ege’de kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa)şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading