Yandex Metrica

Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu uyarı! Havalar soğuyor, sıcaklara elveda

Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu uyarı! Havalar soğuyor, sıcaklara elveda

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor. 17 il için "sarı kodlu" uyarı yapılırken İstanbul'da da sağanak yağış etkisini göstermeye başlayacak.

Yaşam

23.01.2024, 19:53

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, Kuzey, iç ve güneybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara ve İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz ile Antalya, Mersin, Adana, Karaman, Çankırı ve Erzincan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu ve Tokat çevreleri ile Yozgat'ın doğu, Sivas'ın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta durmakta zorlandı! Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta... Haberi Görüntüle

17 İL İÇİN SARI KODLU UYARI YAPILDI

Artvin, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Muş, Ordu, Rize, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Yozgat, Bayburt ve Ardahan için de sarı kodlu uyarı yapıldı.

Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o görüntü Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o... Haberi Görüntüle

KUZEYDE HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Hava sıcaklıklarının yurdun kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, doğu kesimlerinde 3-5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading