Yandex Metrica

Memur olmak isteyene fırsat! Düşük puanla kamuya alım: Şartlar belli oldu

Memur olmak isteyene fırsat! Düşük puanla kamuya alım: Şartlar belli oldu

Memur olma hayali kuran vatandaşların yüzünü güldürecek bir duyuru yapıldı. Kamu kurumlarına toplamda 450 memur alımı yapılacağı açıklandı. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların acele etmesi gerekiyor. 

Yaşam

22.02.2024, 23:08

Milyonlarca kişi KPSS puanı olmadan memur alımı yapan kurumları araştırıyor. Memur olmak isteyenler için büyük bir fırsat açıklandı. Kamu kurumları, toplamda 450 memur alımı yapacağını duyurdu. 

19 Mayıs ile 23 Nisan'ı karıştırmıştı! Aras Bulut İynemli bu seneki 23 Nisan'da bakın ne yaptı! İşte ünlülerin Çocuk Bayramı paylaşımları 19 Mayıs ile 23 Nisan'ı karıştırmıştı! Aras Bulut İynemli bu... Haberi Görüntüle

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK?

5 Haziran tarihinde yapılan açıklamaya göre; Dicle Üniversitesi 32 personel ve işçi, Kırıkkale Üniversitesi 60, Marmara Üniversitesi 4, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü 66, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü ise 80 personel ve işçi alımı gerçekleştirecek. 

Devlet Tiyatroları 17, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 120, Bolu İl Özel İdaresi 7, Pendik Belediye Başkanlığı 30, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 3, ve Çiftlik Belediye Başkanlığı 1 personel ve işçi alımı yapacak.

Yağmur Sarnıç 'bu benim son videom' diyerek intihar videosu yayınlamıştı! Emre Aşık'ın eski eşi sağlık durumunu açıkladı! Yağmur Sarnıç 'bu benim son videom' diyerek intihar videosu yayınlamıştı!... Haberi Görüntüle

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Bu pozisyonlara başvuru yapacak adayların bazı kriterleri karşılamaları gerekiyor. Aranan şartlar arasında:

  • T.C vatandaşı olmak,
  • Sabıka kaydının bulunmaması,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya muafiyet durumu gibi şartlar bulunuyor.

Bu memur alımları, KPSS sınavına girmemiş ya da düşük puan almış adaylar için bir fırsat sunuyor. 

Başvuruları değerlendirerek pozisyonlara uygun görülen adaylar, kamu kurumlarında istihdam edilecek ve memur olarak göreve başlayacaklar. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading