Yandex Metrica

Kraliyetin Prens Harry'nin kitabı hakkında çok ciddi korkuları var

Kraliyetin Prens Harry'nin kitabı hakkında çok ciddi korkuları var

Prens Harry, anılarını yazacağı bir kitap anlaşmasıyla gündemde. Kraliyetin bu konuda çok ciddi endişeleri olduğu konuşuluyor.

Yaşam

23.01.2024, 17:42

Kraliyet görevlerinden ayrılarak ABD'nin Kaliforniya eyaletine yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle gündemden düşmüyor. Sussex Dükü'nün anılarını yazacağı bir kitap anlaşmasını kabul ettiği ortaya çıkmıştı.

36 yaşındaki Prens'in, "Doğduğu Prens olarak değil, dönüştüğü adam olarak" anılarını kaleme alacağı belirtiliyor.  Kraliyet Ailesi'nin, Prens Harry'nin kitap anlaşmasının monarşiyi istikrarsızlaştırabileceği ile ilgili "çok ciddi korkuları" olduğu iddia edildi.

Harry'nin anılarının ya da herhangi bir ifşanın, babası Prens Charles'ın itibarını sarsabileceği ve kral olmaya hazırlanırken tahta geçişi engelleyebileceği konusunda endişeler olduğu söyleniyor.

İki çocuk babası Harry, gelecek yıl yayınlanacak anı kitabının hayatının "doğru ve tamamen doğru" bir anlatımı olacağına söz veriyor.

Kitap, askerlik, evlilik ve babalık da dahil olmak üzere Harry'nin halkın gözündeki yaşamını kapsayacak.

"ÖFKE VE HAYAL KIRIKLIĞI"

Bir kaynak, Kraliçe'nin kocası Prens Philip'in ölümünden sonra anı kitabı konusunun ortaya çıkmasına dair "öfke ve hayal kırıklığı" olduğunu söyledi.

Kıdemli saray yetkililerinin, Harry'nin duyurusuna kamuoyu önünde yanıt vermemeye karar verdiklerini, bunun Harry ile ailesi arasındaki gerilimde alevleri körüklemesinden korktuklarını bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading