Yandex Metrica

Kış erkenden etkisini gösterdi! Mevsimin ilk karı yağdı

Kış erkenden etkisini gösterdi! Mevsimin ilk karı yağdı

Ardahan'ı Karadeniz'e bağlayan Ardahan-Şavşat kara yolu ve Rize'nin yüksek kesimlerinde mevsimin ilk karı etkisini gösterdi. Ardahan-Şavşat kara yolunda etkili olan kar ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Yaşam

23.01.2024, 19:58

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri ve Ardahan'ı Karadeniz'e bağlayan Ardahan-Şavşat kara yolunda kar yağışı etkisini gösterdi.

Songül Karlı estetiğe doymadı! Önce kalçasını yaptırmıştı şimdi ise yüzündeki değişim dikkat çekti! Songül Karlı estetiğe doymadı! Önce kalçasını yaptırmıştı şimdi ise yüzündeki... Haberi Görüntüle

KARAYOLLARI EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Ardahan'da dün etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Özellikle Ardahan-Şavşat kara yolunda yoğunlaşan kar yağışı, yer yer tipiye dönüşüyor.

Sisin de etkili olduğu yolda, Karayolları ekiplerince karla mücadele çalışması başlatıldı.

Yetkililer, söz konusu yolu kullanacak sürücülerin tedbirli olmalarını istedi.

Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından çıktı! Yaptıklarıyla pes dedirtti! Film setinde yönetmenini öldürmüştü! Ünlü oyuncu bir kez daha çığrından... Haberi Görüntüle

RİZE'DE YAYLALAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde de dün geceden itibaren kar yağışı etkili olurken, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaylalar, beyaza büründü.

Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

KAR KALINLIĞI 15 SANTİMETREYE ULAŞTI

İlçenin Kavron ve Samistal yaylalarında kar kalınlığı yer yer 15 santimetreye ulaştı. Minibüsü ile Samistal Yaylası'ndan Kavrun Yaylası'na gitmeye çalışan bir sürücü de yolda kaldı.

Yaylacılar kar yağışı ile birlikte köylerine dönüş için hazırlık başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading