Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kadir Gecesi mesajları 2022! Kısa, uzun, resimli, anlamlı Kadir Gecesi mesajları! En güzel Kadir Gecesi mesajları ne?

Kadir Gecesi mesajları 2022! Kısa, uzun, resimli, anlamlı Kadir Gecesi mesajları! En güzel Kadir Gecesi mesajları ne?

Kadir Gecesi idrak edilmesine sayılı gün kaldı. Kadir Gecesi Ramazan ayının 27. gecesi eda edilecek. Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi'nde Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e ilk vahiy indi. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Müslümanlar ibadetle meşgul olur, namaz kılar, dua eder, Kur'an-ı Kerim okur. Birbirlerinin Kadir Gecesi'ni kutlamak isteyenler internette Kadir Gecesi mesajları 2022: kısa, uzun, resimli, anlamlı! En güzel Kadir Gecesi mesajları ne araması yapıyor. Peki Kadir Gecesi mesajları 2022! Kısa, uzun, resimli, anlamlı Kadir Gecesi mesajları! En güzel Kadir Gecesi mesajları ne?

Yaşam

12.03.2024, 09:35

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne sayılı gün kaldı. Ramazan ayının 27. gecesinde idrak edilecek olan Kadir Gecesi'nde Kur'an-ı Kerim indirilmeye başladı. İslam dünyası için en önemli olan gecelerden bir tanesi olan Kadir Gecesi'nde Allah (c.c.) Cebrail (a.s) aracılığıyla Hz. Muhammed (s.a.v)'e Kur'an-ı Kerim'i indirmeye başladı. Bu özel günde vatandaşlar birbirlerini unutmadıklarını hatırlatmak ve Kadir Gecesi'ni kutlamak istedikleri kişilere kısa, uzun, resimli, anlamlı mesajlar yollayacak. Peki Kadir Gecesi mesajları 2022! Kısa, uzun, resimli, anlamlı Kadir Gecesi mesajları! En güzel Kadir Gecesi mesajları ne?

1 Nisan öğretmen ek ders ücreti ödenir mi? 1 Nisan'da... Haberi Görüntüle

KADİR GECESİ MESAJLARI 2022: KISA, UZUN, RESİMLİ ANLAMLI KADİR GECESİ MESAJLARI

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kadir Geceniz kutlu olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gece'nizi tebrik eder, hayır ve bereketinden nasiplenebilmeyi dilerim.

Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.

En ağır hastaların bile hafifledikleri, öteye geçen Mü'minlerin bir kuş hafifliğiyle geçtikleri, yoksul sofralarının gökten gelme bir bereketle birdenbire zenginleştiği bir gecedir Kadir Gecesi.

Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

EN GÜZEL KADİR GECESİ MESAJLARI NE?

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun! *Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading