Yandex Metrica

İzmir'de şoke eden görüntü! Beyaz örtüyle kaplandı

İzmir'de şoke eden görüntü! Beyaz örtüyle kaplandı

Ocak ayının sonlarına girdiğimiz şu günlerde soğuk ve yağışlı havalar etkisini gösterdi. İzmir'in Ödemiş, Kemalpaşa ve Karabağlar ilçelerinin yüksek kesimlerine kar yağdı. Öte yandan Ege Bölgesi'nin en yüksek 3'üncü zirvesi olan Bozdağ'da ağaçların üzeri ve yollar beyaz örtüyle kaplandı.

Yaşam

23.01.2024, 22:18

Ocak ayının sonlarına girerken soğuk ve yağışlı hava etkisini artırdı. İzmir'in Ödemiş, Kemalpaşa ve Karabağlar ilçelerinin yüksek kesimlerine kar yağdı. Belediye ekipleri yolların kapanmaması için çalışma başlatırken yolda kalan araçlar da çekildi.

19 Mayıs ile 23 Nisan'ı karıştırmıştı! Aras Bulut İynemli bu seneki 23 Nisan'da bakın ne yaptı! İşte ünlülerin Çocuk Bayramı paylaşımları 19 Mayıs ile 23 Nisan'ı karıştırmıştı! Aras Bulut İynemli bu... Haberi Görüntüle

KAR KALINLIĞI 10 CM'Yİ AŞTI

Ödemiş ilçesi Bozdağ Mahallesi'nde dün sabah saatşerinde başlayan kar yağışı gece etkisini artırdı. Bozdağ'ın zirvesi beyaza bürünürken bazı noktalarda kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı. 

'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında! İşte o fotoğraflar 'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında!... Haberi Görüntüle

YOLDA KALAN ARAÇLAR ÇEKİLDİ

Kemalpaşa ve Karabağlar ilçelerinde de yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yolların kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı. Yolda kalan araçlar ekiplerce çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading