Yandex Metrica
SON DAKİKA
İşte evlilik için en ideal yaş! Bilim insanlarına göre gerçek aşka bakın ne zaman rastlanıyor

İşte evlilik için en ideal yaş! Bilim insanlarına göre gerçek aşka bakın ne zaman rastlanıyor

İnsanlar lise yıllarında, üniversitede ya da iş hayatında karşı cinsten insanlara ilgi duyabiliyor. Şartlar olgunlaştığında ilişkiye başlıyor, hatta evlilikler yapıyor. Ancak bu beraberliklerde bazen hüsran yaşanabiliyor. Aşk konusu üzerine yoğunlaşan bilim insanları ise bu konuda bir yaş standardı olduğunu dile getiriyor ve gerçek aşkın, insanı 27 ila 35 yaş arasında bulduğunu aktarıyor.

Yaşam

23.01.2024, 20:37

Aşk, bir insanın hissedebileceği en yoğun duygulardan biri. Hayatın her anında yaşanabilecek olan bu duygu kimi zaman geçici olabiliyor. Veya büyük bir aşkla başlayan ilişkiler hayal kırıklığı ile sona erebiliyor.

2024 Survivor yarışmacıları oruç tutuyor mu? Survivor'da kim, hangi yarışmacı... Haberi Görüntüle

MÜKEMMEL EŞ UYUMUNA HANGİ YAŞTA RASTLANIR?

Aşk konusunda bazı araştırmalar yapan bilim insanları mükemmel eş uyumuna en çok hangi yaşta rastlanacağını hesapladı. Araştırmalarda matematik tabanlı kalıplar, istatistikler ve algoritmalara güvenildi.

8 Mart 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

Gibi 5. sezon 1. bölüm saat kaçta başlayacak? 8 Mart... Haberi Görüntüle

27 YAŞINDAN SONRA GERÇEK AŞK KAPIYI ÇALIYOR

Araştırmaya göre 27 yaşından sonra mükemmel eşi bulma şansı en üst düzeye çıkıyor. Hayatın ilk %37'sinde tanınan insanlarla gerçek aşkı bulma şansının çok düşük olduğunu söyleyen bilim insanları, 15 yaşında çıkmaya başlanan kişiyle mutlu sona ulaşmanın pek de mümkün olmadığını aktarıyor.

Rüyada Fransa görmek ne demek? Rüyada Fransa'ya gitmek neye işaret... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ İLİŞKİLER BİRER TECRÜBE OLARAK GÖRÜLMELİ

Tabi gerçek aşkı bulmayı sağlayan en önemli unsur 27 yaşına gelmeden yaşanan ilişkiler. Romantizm deneyimi, geçmiş ilişkiler ve onlardan öğrenilenler, bir beraberlikten aslında ne beklendiğini anlamaya olanak tanır. 

Kişi yirmili yaşlarının sonunda ve otuzlu yaşlarınıza girerken, yeterince olgun ve deneyimli olur ve ilişkilerde aradığı şey konusunda daha gerçekçi bir beklentiye sahip hale gelir. Bu da ne istediğini bilen ve ona göre bir ilişkiye başlayan insan bilincine ulaştırır. Kişi böylelikle mutsuzluk yaşamaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading