Yandex Metrica
SON DAKİKA
İşte en cesur 3 burç! Onları hiçbir şey korkutmuyor

İşte en cesur 3 burç! Onları hiçbir şey korkutmuyor

Cesur insanlar tüm tehlikelere ve risklere rağmen hiçbir korku hissetmez. Astrolojiye göre 3 burç, risk alma ve yaralanma pahasına adım atma cesareti gösterebiliyor. Peki en cesur burçlar hangileri? İşte cevabı.

Yaşam

29.02.2024, 02:58

Hayatları boyunca hiçbir şeyden korkmayan insanlar cesur sıfatıyla anılıyor. Bu kişilerin gözleri kara olduğu için tehlikeli her şeyi gözlerini kırpmadan deneyebiliyorlar. Hatta çevrelerindeki insanları bile yüreklendiren bu kişilerin ortak özellikleri ise sahip oldukları burçlar. Çünkü Astrolojide de cesur olan burçlar var. 

THY yüzde 25 indirimli bilet kimler alabilir? Hangi tarihlerde kullanılır? Haberi Görüntüle

1 Nisan öğretmen ek ders ücreti ödenir mi? 1 Nisan'da... Haberi Görüntüle

ASLAN BURCU

Çevrelerindeki herkese yön verebilen Aslan burçları hayatlarını çoğu zaman risk alarak sürdürür. Kendi çabalarıyla hareket eden Aslanların hedefleri her zaman yüksektir. Lider ruhları, bir işi başarabildiği zaman daha cesur atılımlar yapar. Hem neşeli hem cesur olan bu burç çevresindeki insanlar tarafından eğlenceli görülür. 

‘Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi ile tanınmıştı: Küçük Osman’ın... Haberi Görüntüle

Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

YAY BURCU

Enerjik ve neşeli halleriyle çok dikkat çeken Yay burçları yeniliği çok sever. Yeni yerler görmeye, gezmeye ve eğlenmeye bağımlı olan Yaylar macera yaşamaya da tutkundur. Tehlikeli sporlardan hoşlanan bu burç, yamaç paraşütü, dağcılık, kayak gibi sporları yapma konusunda bir an bile tereddüt etmez. 

Amerika müzik piyasasında tecavüz skandal bitmiyor! Ünlü rapçi 50 Cent'in... Haberi Görüntüle

Sahurda tok tutacak besinler! Sahurda ne yenmeli? Sahurda en pratik... Haberi Görüntüle

AKREP BURCU 

Akrep burçları gizemli, tutkulu ve karmaşık bir yapıya sahiptir. Özellikle yasak ve gizli olan şeylerin peşine düşerler. Çünkü bilinmeyen her şey Akrep burçlarının ilgisini çeker. Korku-gerilim türünde filmler izlemeye de bayılırlar. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading