Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul için sarı alarm! Yarın için saat verdiler

İstanbul için sarı alarm! Yarın için saat verdiler

Meteoroloji uyardı: Yurdun büyük bölümüne yağışlı hava geliyor. Yarın saat 06.00 ile 13.00 arasında Marmara Bölgesi'nde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını ve yıldırım tehlikesine dikkat.

Yaşam

23.01.2024, 21:56

Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nIn yaptığı son değerlendirmelere göre, son günlerde etkili olan sıcak hava bazı bölgelerde yerini soğuk ve yağmurlu havaya bırakacak. Özellikle yarın Marmara , İç Anadolu ve Kuzey kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 7 derece azalacak. 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Uyarıda, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu. Uyarıda sel, su baskını ve yıldırıma karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi. 

YARIN 6 İLA 13 SAATLERİ ARASINA DİKKAT!Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yarın Marmara'da sabah 06.00 ile 13.00 saatleri arasında etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış hakkında uyarı yapıldı.

ANKARA DAHİL 14 KENTE SARI KODLU UYARI

Öte yandan Meteoroloji'nin uyarı haritasında; Amasya, Bolu, Çorum, Sakarya, Sinop, Zonguldak, Karabük, Ankara, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Tokat, Bartın ve Düzce için sarı kodlu uyarı verildi.

AFAD DA UYARDI

AFAD'dan yapılan uyarıda ise "Meteoroloji'den alınan bilgilere göre yarın sabah saatlerinden sonra Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir’in doğusu, İstanbul’un Anadolu yakasında kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading