İstanbul'da 3.500 liralık kiralık ev, görenleri şoke etti: Evin bakımsız ve pis hali olay oldu
Konut fiyatlarının ve kiraların fahiş derecede artması vatandaşı zor durumda bırakırken İstanbul'un göbeğinde 3.500 TL'ye ilana konulan evin halini görenler ‘artık bu kadar da olmaz’ dedi. Fahiş kiralar, vatandaşın kiralık ev bulunmasını imkânsız hal getirirken internet sitesinde İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki bir daire için yayınlanan ilan görenleri şoke etti.

İstanbul'un göbeğinde 3.500 TL'ye ilana konulan evin hali, herkesi şaşırttı. İlanda kira için 3.500 TL istendiği evin bakımsız ve pis hali sosyal medyada da gündem olurken konut fiyatlarının ve kiraların fahiş derecede artması vatandaşı adeta çıkmaza girmesine neden oldu.
BU KADAR DA OLMAZ! 3500 LİRALIK KİRA EV HERKESİ ŞOKE ETTİ
Milyonlarca insan ev alamamaktan ya da uygun fiyata daire kiralayamamaktan şikayet ederken, bir internet sitesinde yer alan ilan görenleri hayrete düşürdü. İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde olduğu öğrenilen bir daire, 3.500 TL'den ilana konuldu. Dairenin fotoğrafları ise ilanı görenleri şoke etti. Art arda sıralanan görsellerde evin inşaattan farksız olduğu, kapı ve pencerelerinin kırık olduğu görüldü. Ayrıca tuvalet dahil evin her noktasının pis olması da ilanı görenlerin dikkatinden kaçmadı.