Yandex Metrica
SON DAKİKA
İŞKUR personel alımı ilanları ne? İŞKUR güncel iş ilanları 2022!

İŞKUR personel alımı ilanları ne? İŞKUR güncel iş ilanları 2022!

İŞKUR güncel iş ilanları günün en çok arananları arasında bulunuyor. İŞKUR personel alımı ilanları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Güncel iş ilanları şartlarında kimisinde KPSS şartı aranırken kimisinde de sınav koşulu bulunmuyor. Peki İŞKUR personel alımı ilanları ne? İŞKUR güncel iş ilanları 2022!

Yaşam

20.02.2024, 15:21

İŞKUR güncel iş ilanları vatandaşlar tarafından en çok arananlar arasına girdi. İŞKUR personel alımı araştırması yapılırken İŞKUR iş ilanlarında şartlar inceleniyor. Bazı iş ilanlarında KPSS şartı yer alırken bazılarında da bu şart bulunmuyor. Peki İŞKUR personel alımı ilanları ne? İŞKUR güncel iş ilanları 2022!

Teoman aşka küstü! Hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamaları paylaştı: Artık hayatımda... Haberi Görüntüle

İŞKUR PERSONEL ALIMI İLANLARI NE?

İŞKUR personel alımı ilanları İŞKUR resmi internet sayfasında yayımlandı. İlanlarda KPSS şartı bulunanlar ve KPSS şartsız olanlar bulunuyor. İş başvurularında maaş aralıkları ise 5 bin TL' den başlayarak farklılar gösteriliyor.

İŞKUR sayfasında yer alan ilanlarda farklı meslek gruplarında yaş, ikamet, öğrenim, sertifika gibi çeşitli şartlar aranıyor. İş ilanlarında farklı kamu kurumları da ilan açıp birçok pozisyonda personel alımı yapılıyor. İlanların bazılarında adayların en az 60 KPSS puan şartı aranıyor.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ayakkabı boyamaya başladı! O görüntülere yorum... Haberi Görüntüle

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI 2022

İŞKUR güncel iş ilanlarına bakmak için >https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine tıklayın.

İŞKUR ilanlarına başvurmak için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerinin yapılması ve giriş yapılması gerekiyor. Daha sonra İŞKUR güncel iş ilanları bölümümnden ya da daha spesifik bir sorgulama için 'İstihdam' ekranında açık iş ilanlarını arayabilirsiniz. Bunun için aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisini ve çalışma yeri bilginizi doldurmanız gerekiyor. Meslek, öğrenim durumu bilgilerinizi girip işyeri seçin. Engelli ya da vardiya gibi özel durum varsa seçimlerinizi gerçekleştirin. İşyeri unvanını doldurup son olarak en altta sağda bulunan 'Ara' seçeneğine basın. Bu adımlar sonrasında size uygun güncel İŞKUR ilanlarına bakabilir ve tercihinize göre başvuru yapabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading