Yandex Metrica
SON DAKİKA
ilâ cehenneme zümerâ ne demek? Süleyman Soylu'nun söylediği 'ilâ cehenneme zümerâ' ne anlama geliyor?

ilâ cehenneme zümerâ ne demek? Süleyman Soylu'nun söylediği 'ilâ cehenneme zümerâ' ne anlama geliyor?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'ilâ cehenneme zümerâ' ifadesini kullandı. Bu durum sonrasında 'ilâ cehenneme zümerâ' ayetinin Türkçe meali merak edildi. Süleyman Soylu '2 tetörist daha ilâ cehenneme zümerâ. Batman Kozluk ilçesi Yanıkkaya kırsalında etkisiz hale 2Vteröristten biri TURUNCU KATEGORİDE' ifadesini kullandı. Peki ilâ cehenneme zümerâ ne demek? Süleyman Soylu'nun söylediği 'ilâ cehenneme zümerâ' ne anlama geliyor?

Yaşam

28.03.2024, 11:15

ilâ cehenneme zümerâ anlamı merak edildi. İçişleri  Bakanlığı gönderisi olan 'EREN ABLUKA-3 Operasyonunda, Batman İl Jandarma Komutanlığınca Kozluk ilçesi Yanıkkaya kırsalında; JÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla, J-İHA, J-SİHA destekli operasyonda biri TURUNCU Kategoride toplam 2 terörist, etkisiz hale getirildi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' ifadesini paylaşarak 'ilâ cehenneme zümerâ' ayetini paylaştı. Peki ilâ cehenneme zümerâ ne demek? Süleyman Soylu'nun söylediği 'ilâ cehenneme zümerâ' ne anlama geliyor?

Rüyada takvim görmek ne demek? Rüyada takvim yaprağı görmek neye... Haberi Görüntüle

İLA CEHENNEME ZÜMERA NE DEMEK?

“İla Cehennemüzzümera” şeklinde olan ayet Zümer suresinde geçmektedir. Bu ayetin anlamı “Yolu cehenneme kadar varanlar” demektir. Türkçe’ye “Cehenneme kadar yolunuz var” şeklinde geçmiştir.

Nickhola Kidman'dan hayatını değiştiren hata! Babasının cenazesinde yaptığı garipliğin nedenini... Haberi Görüntüle

ZÜMER SURESİ - 71 AYET

Gerçekleri inkâr etmiş olanlar gruplar halinde cehenneme sevkedilecek; nihayet oraya vardıklarında cehennemin kapıları açılacak; bekçileri onlara, "İçinizden, size rabbinizin âyetlerini okuyup duyuran ve böyle bir günle karşılaşacağınızı bildirerek sizi uyaran bir elçi gelmedi mi?" diye soracak; onlar da "Evet geldi" diyecekler. Ama inkârcılar için artık azap hükmü kesinleşmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading