Yandex Metrica
SON DAKİKA
Her şeyi başkalarına anlatmak zorunda değilsiniz! Yaşadığınız bazı şeyler bırakın sadece size kalsın!

Her şeyi başkalarına anlatmak zorunda değilsiniz! Yaşadığınız bazı şeyler bırakın sadece size kalsın!

İnsan sosyal bir canlıdır. Başka kişilerle konuşmak, dertleşmek ve anılar biriktirmek elbette yaşamın olmazsa olmazı ancak bazı noktalar var ki mümkünse kimseyle paylaşılmamalı. Peki hayatta daima bireysel bir sır olarak kalması gereken şeyler neler olabilir?

Yaşam

25.02.2024, 21:46

Günlük hayatta yapılan ve yaşanan bazı şeyler, sadece insanın kendisine kalmalıdır. Toplumsal yaşam kurallarına uymayan veya yadırganabilecek olan düşünceler, yapılan bazı iyilikler ve kişisel planlar başka insanlara anlatılmasa daha doğru olur. Peki hangi belli başlı şeyler kişinin kendisine kalmalı? 

Atatürk Cumhuriyet Kulesi açılış kapanış saatleri 2024 | Atatürk Kulesi... Haberi Görüntüle

YAPILAN İYİLİK VE YARDIM GİZLİ KALMALI

Bir insana yapılan iyiliği asla kimseyle paylaşmamak gerekiyor. Yapılan iyi bir davranış, gizli kaldığı ölçüde değerli olacaktır. Bu tarz konularda böbürlenmek, çok tehlikeli olan kibri beraberinde getirir. Hatta bu konuda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e ait bir hadis de var: Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek! 

16 Mart 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

PLAN VE PROJELER PAYLAŞILMAMALI

Bir iş veya kariyer planlaması hakkında düşünülen projeler de kimseyle paylaşılmamalı. Zira plan aşamasında olan her konuda bir aksilik yaşanabilir. Bu düşüncelerin paylaşıldığı kişiler, cesaret kırıcı yorumlar yaparsa motivasyonda büyük oranda düşüşler yaşanabilir. 

Gibi dizisi Türkan kimdir? Yılmaz'ın sevgilisi Türkan'ın gerçek adı ne? Haberi Görüntüle

BAŞARILARINIZ SİZE KALSIN

Hayat yolculuğunda herkes farklı şeyler yaşayıp farklı zorluklarla karşılaşabiliyor. Bu yüzden yaşadığınız zorluklara karşı verdiğiniz mücadeleyi başkalarıyla paylaşmanın pek de anlamı yok. Çok büyük bir başarı zaten gerekli görülürse ödüllendilecektir. 

Rüyada kirpik görmek ne demek? Rüyada kirpik dökülmesi neye işaret... Haberi Görüntüle

BAZI KONULARDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞMAYIN

Bazı konular vardır ki, kişiye göre değişmez. O yüzden bu konularda net bir bilgi sahibi değilseniz, düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda olacaktır. Hayat, din ve ölüm gibi konular bunlardan bazıları...

Ahmet Kural ve eşi Çağla Gizem Amerika yolcusu! Doğum için... Haberi Görüntüle

YAŞAM STİLİNİZ

Yaptığınız sporu, beslenme tarzınızı, eşinizle özelinizi kimseye anlatmayın. Eğer hayatınızda belirli şeyleri düzene koyduysanız ve kendinizi mutlu hissediyorsanız, bunları kullanarak üstünlük kurmak ve insanları kıskandırmaya çalışmak ihtiyacını da hissetmezsiniz. Hayatınızı, başkalarına anlatmak için yaşamayın; herkesin yolu ve yaptığı seçimler başka başkadır.

Pazartesi gününe dikkat! Meteoroloji o iller için kar uyarısı verdi!... Haberi Görüntüle

AİLESEL KONULAR GİZLİ KALMALI

Ailesel konular ve tartışmaların da başkalarıyla asla paylaşılmaması gerekiyor. Çünkü aile sorunları ne kadar az ifşa edilirse kişi o kadar güçlüdür. 

1 Nisan öğretmen ek ders ücreti ödenir mi? 1 Nisan'da... Haberi Görüntüle

KORKU VE ZAYIFLIKLARIMIZ

Hepimiz bir şeylerden korkarız. Korktuğumuz bu şeyler gözümüze ne kadar büyük ve tehdit edici gözükse de onlarla baş etmemiz mümkün. Ancak onları aşmak için dışardan yardım istememiz hiçbir fayda ve rahatlama sağlamaz. Aksine, karşınızdaki insan ne kadar en yakınınız da olsa, insanlar diğerlerinin zayıflıklarını kullanmayı severler. Bu konuda yapabileceğiniz şey, korkularınızı başkalarına anlatarak çözüm üretmek değil, onların farkında olup, üstlerine gidecek cesarete sahip olabilmektir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading