Yandex Metrica
SON DAKİKA

Hava durumu: Meteoroloji'den 33 il için kritik kar yağışı uyarısı! İzlanda soğukları geliyor

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, birçok ilde kar yağışı etkili olacak. Doğu Anadolu bölgesinde etkili olan kar yağışının gün içerisinde İç Anadolu'da etkili olması bekleniyor. Meteoroloji 33 il için kar yağışı uyarısında bulundu. İşte kar yağışının beklendiği iller ve hava durumu...

Yaşam

23.01.2024, 20:23

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre ülke genelinde İzlanda soğukları etkisini gösterdi. Soğuklarla birlikte Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışı etkisini gösterirken bugün de İç Anadolu'da kar yağışınnın artması bekleniyor.

İnci Taneleri başrol oyuncusundan skandal karar! Ünlü oyuncu diziye erkenden... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ'DEN 33 İL İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji'nin hava tahminine göre Hakkari, Van, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır, Kars, Erzurum, Bingöl, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Malatya, Sivas, Tokat, Amasya, Kayseri, Niğde, Karaman, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Çankırı, Kastamonu, Ankara, Eskişehir, Karabük, Bolu ve Bilecik illeri için kar yağışı uyarısı yapıldı.

Hande Yener'i yasa boğan haber: Bu kez maalesef olmadı... Haberi Görüntüle

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Ardahan hariç), Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun güneyi ile Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Survivor All Star'da iletişim ödülü kazanıldı gerilim arttı! Nagihan ve... Haberi Görüntüle

AKDENİZ İÇİN KRİTİK UYARI: FIRTINAYA DİKKAT

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'in batı kesimlerinde sabah sattinden itibaren etkisi olması beklenen rüzgarın fırtınaya dönüşmesi bekleniyor.

Rüzgarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde 50 ile 75 kilometre/saat şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Rüyada trampet görmek ne demek? Rüyada trampet çaldığını görmek neye... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İSTANBUL 6

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading