Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hafızlık sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diyanet tarihi açıkladı!

Hafızlık sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diyanet tarihi açıkladı!

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Kur'an kurslarında ve kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayanlara yönelik 2022 yılı 2. Dönem Hafızlık Tespit Sınav sonuçları, sınava giren adaylar tarafından merak ediliyor. İnternette Hafızlık Tespit Sınav sonucu açıklandı mı araması yapılmaya başladı. Peki hafızlık sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diyanet tarihi açıkladı!

Yaşam

14.03.2024, 15:49

Kur'an kurslarına giden ya da dışarıdan kendi olanaklarıyla hazırlıklarını tamamlayanlar için yapılan Hafızlık Tespit sınav sonucu ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Hafızlık Tespit Sınavı sözlü olarak yapılacak ve 70 puan alanlar başarılı sayılacak. Peki hafızlık sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Diyanet tarihi açıkladı!

Rüyada gar görmek ne demek? Rüyada otobüs garı görmek neye... Haberi Görüntüle

HAFIZLIK SINAVI NE ZAMAN YAPILDI?

Hafızlık Tespit sınavı 6-17 Haziran 2022 tarihleri arasında belirlenen merkezlerde gerçekleşti.

Sınav ve sonuçları ile ilgili internet sitesinden yapılan tüm duyurular tebligat niteliğinde olduğundan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki samimiyet ortalığı karıştırdı! Yarışmacıların... Haberi Görüntüle

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hafızlık adayları; Hafızlık Tespit Sınavı sonuçlarını 21 Haziran 2022 tarihi itibariyle >https://dibbys.Diyanet.gov.tr/EHYS/Hafizlik/HafizlikSinavSonucuSorgulama.aspx adresinden öğrenebilecek.

15 Mart THY Almanya hangi uçuşlar iptal? Yarın Almanya'ya uçuşlar... Haberi Görüntüle

HAFIZLIK BELGELERİ NE ZAMAN ALINACAK?

Hafızlık sınavında başarılı olanlar belge almaya hak kazanamaktadır. Adaaylar "Hafızlık Belgeleri" eğitim gördükleri Kur’an kursunun bağlı olduğu müftülüğe, hafızlığını kendi imkânlarıyla tamamlayan ve dışarıdan sınava katılarak belge almaya hak kazananların belgeleri ise başvuru esnasında belirttikleri müftülüklere gönderilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading