Yandex Metrica
SON DAKİKA
Güneş tutulmasının astrolojik etkileri nelerdir? 30 Nisan'da yaşanacak güneş tutulması hangi burçları etkiliyor?

Güneş tutulmasının astrolojik etkileri nelerdir? 30 Nisan'da yaşanacak güneş tutulması hangi burçları etkiliyor?

Bu sene Nisan ayında gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının tarihi için vatandaşlar geri sayım yapıyor. Peki, Güneş tutulmasının astrolojik etkileri nelerdir? İşte detaylar...

Yaşam

23.01.2024, 19:12

Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen Güneş tutulmasının gerçekleşeceği tarihe çok az bir zaman kaldı. Peki, Güneş tutulmasının astrolojik etkileri nelerdir? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ! BEDAŞ ve AYEDAŞ duyurdu! 23 Mart Cumartesi... Haberi Görüntüle

GÜNEŞ TUTULMASININ ETKİLERİ NELERDİR?

Astrolojik anlamda önemli olan Güneş Tutulması'nın ilkini 30 Nisan tarihinde göreceğiz ve bu tutulma Boğa burcunda gerçekleşecek. Türkiye'de gözlemlenemeyecek olsa da etkileri oldukça büyük olacak. İkizler ve Yay aksından çıkan ay düğümleri, 2023 yılına kadar Boğa ve Akrep aksında arzı endam edecek. Boğa ve Akrep tutulmalarını da yaşayacağımız şu günlerde, tutulmanın her burçta farklı etkisi olacak. Bazı burçlar daha şanslı olurken bazı burçlar ise bu tutulmadan dolayı değişim ve dönüşüm sürecine girecek.

Survivor All Star'da iletişim ödülü kazanıldı gerilim arttı! Nagihan ve... Haberi Görüntüle

GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ NEDİR?

Koç

Maddi-manevi değerlerinizi gözden geçirmeniz gereken bir döneme gireceksiniz.

Boğa

Boğa burcundaki güneş tutulması enerjik, yenilik yapmaya daha hevesli bir ruh haline girmenizi sağlayacak aslında tutulma olumlu etkilerini üzerinizde gösterecek.

İkizler

Gördüğünüz rüyalar sayesinde kendinize yeni kapılar açacaksınız. Bu dönemde gördüğünüz rüyalarınızı dikkate alın.

Yengeç

Tutulma gündeminiz; sosyal ortamlar, kulüpler, dernekler, yeni dostluklar sayesinde elde edilecek maddi-manevi tatminler olabilir. 

Aslan

Toplumsal imajınızı, kariyerinizi sorgulayacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızda olumsuz etkileri olan yollarınızı değiştireceksiniz.

Başak

Yurtiçi ve yurtdışı seyahatler, iş, eğitim olanakları gündeme gelebilir. 

Terazi

Kaygı ve korkularınızı kontrol edebildiğiniz oranda denge ve huzur hissedeceğiniz bir döneme girmektesiniz.

Akrep

Hayallerinize, hedeflerinize ulaşmanızı engelleyen durum ve kişilerden uzaklaşacaksınız ve yeni adımlar atacaksınız. Örneğin iyi giden bir ilişkinizi evlilik ile taçlandırabilirsiniz.

Yay

Tutulma, günlük düzeni sorgulamanızı, yeni planlamalar yapmanızı zorunlu hale getirebilir. Şikayet ettiğiniz durumlar için bir an önce harekete geçmelisiniz.

Oğlak

Siz, hayatın başarı ya da başarısızlıkla ilgisi olmayan yüzünü keşfetmelisiniz. Tutkularınıza, hayallerinize, hedeflerinize ilerlemeniz gereken bir dönemdesiniz.

Kova

Atalar, kök aile, ev, yuva kavramlarını sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. Bu sorgulama sayesinde yeni bir yuva aile kurma olasılığınız çok yüksek.

Balık

Tutulma ile hayatınızı etkileyecek önemli kararlar almaya yönlendirileceksiniz. Yeni hedefleriniz yolda!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading