Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fransız askısı yöntemi hayatını kabusa çevirdi! Genç kadın bakın ne hale geldi?

Fransız askısı yöntemi hayatını kabusa çevirdi! Genç kadın bakın ne hale geldi?

İnşaat danışmanı D.S. yüzüne fransız askısı yaptırmak istedi. Ünlü estetisyen N.D'ye giden genç kadının yüzü tanınamayacak hale geldi. Genç kadın gülemiyor, mimikleri belli olmuyor.

Yaşam

01.03.2024, 11:07

İstanbul'da inşaat danışmanlığı yapan D.S. ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu olan Fransız askısı yaptırmak üzere internetten yaptığı araştarma sonunda doktor N.D'ye ulaştı. D.S., 6 ay önce ilk ameliyatını oldu. İşlemin ardından eve gider gitmez iddialara göre yüzünde kanamalar oldu.

Rüyada engel görmek ne demek? Rüyada engelleri aşmak neye işaret... Haberi Görüntüle

GENÇ KADIN 3 OPERASYON DAHA GEÇİRDİ'

Sabah gazetesinin aktardığı habere göre, doktorla iletişime geçerek durumu anlatan kadına doktorun cevabı, "Bu çok normal. Bir süre sonra geçer, düzelir" oldu. Ancak kanamalar geçmedi. Üstelik yaralarda iltihaplar oluşmaya başladı. Çaresiz bir halde kliniğin yolunu tutan D.S.'ye doktoru 3 kez daha operasyon yaptı ama tüm bunlara karşın eski yüzünden eser kalmadı.

Rüyada trampet görmek ne demek? Rüyada trampet çaldığını görmek neye... Haberi Görüntüle

'HAYATIM ZİNDAN OLDU'

4'üncü kez ameliyat masasına yatırılmak istenen D.S. bunu kabul etmedi. Klinik ve doktora karşı hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlanan talihsiz kadın, "6 aydır acı içinde uyuyorum. Hayatım zindan oldu" dedi. D.S. yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı:

Öğretmen-veli randevusu nereden, nasıl alınır? Veli randevu sisteminden randevu nasıl... Haberi Görüntüle

Nurgül Yeşilçay verdiği kilolarla taş çıkardı! Ünlü oyuncu nasıl kilo... Haberi Görüntüle

'HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI'

''Çok pis bir ortamda beni ameliyat ettiler. Burada mikrop kaptı. Sonra yüzüm bir türlü eski haline gelmedi. Hayatımın en büyük hatasıydı. Çok pişmanım. Şimdi yüzümde kalıcı izler var. Gülemiyorum, mimik yapamıyorum, sevindiğim ağladığım belli olmuyor.''

Ehliyeti olan vatandaşlara duyuru! 50 yaşını aşmadıysanız 31 Mart'a kadar... Haberi Görüntüle

'O DOKTOR İNTERNETTE ÇOK ÜNLÜ BİRİ'

''İnsan içine çıkmak, aynaya bakmak dahi istemiyorum. Benim hayatımı çaldılar, işimden oldum. Eve kapandım, kimseyle görüşemez oldum. O doktor internette çok ünlü biri. İnsanlara isim yapmış. Kendisine güvendim ama benim hayatımı kararttı.''

Rüyada Arapça yazı görmek ne demek? Rüyada Arapça yazıları okumaya... Haberi Görüntüle

Ünlülerden art arda 18 Mart Çanakkale Zaferi paylaşımları geldi! Müge... Haberi Görüntüle

'MADDİ VE MANEVİ ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM'

Şikâyetçi olmayayım diye arabulucu getirdiler. Arabulucu ben ameliyat masasındayken, daha yüzüne baktığımda çift çift görüyorken bana gelip bir şeyler imzalattı. Ama ben ne olursa olsun onlardan maddi ve manevi şikâyetçi olacağım. Devlet büyüklerimizden isteğim, ülkemizde böyle insanlara yer vermesinler. Böyle sağlıksız, insan hayatıyla oynayan yerler kapatılsın. Ne olur bana yardım edin.

Genç kızların sevgilisi Alacakaranlık'ın Edward'ından müjdeli haber! Robert Pattinson baba... Haberi Görüntüle

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Fransız askısı ameliyatsız bir yüz germe operasyonu. Bir tür yüz askılama sistemi olarak Fransa'da geliştirildi. İçi polyester, dışı silikon malzemelerden yapılmış iplerle cildin gerdirilmesi işlemi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading