Yandex Metrica

Evli çiftler bu huydan vazgeçin! Uzun ve alışkanlık haline gelmiş küslükler, evliliği yıpratıyor!

Evli çiftler bu huydan vazgeçin! Uzun ve alışkanlık haline gelmiş küslükler, evliliği yıpratıyor!

Saygı, sevgi ve sadakat temelleri üzerine kurulan evliliklerde zaman zaman anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. İki farklı insanın fikir ayrılıklarına düşmesi doğal karşılanırken yapılması gereken sakin bir dille sorunları çözmeye çalışmak. Ancak bazen çiftlerden biri, diğerine küsebiliyor. Çocukluktan gelen bu küsme tavrı, evlilikte asla olmaması veya uzun sürmemesi gereken davranışlardan biri.

Yaşam

22.02.2024, 10:23

Evlilikte küslük normal mi? Küsen eşe nasıl yaklaşmalı? İşte cevaplar...

Çocuklukta arkadaş veya kardeşler arasında yaşanan küsme davranışı, zaman zaman yetişkinlikte de görülebiliyor. Sorunlardan kaçma ve konuşmama, kendini ifade etmekten çekinme sebebiyle görülebilen bu davranış evliliklerde ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor.

İki farklı karakterde insanın sevgi bağı ile hayatını birleştirmesi paha biçilmez bir duygu olsa da aynı evde sürekli vakit geçirmek bir zaman sonra gerginlik ve anlaşmazlıklara sebep olabiliyor. Bu noktada önemli olan orta yolu bulup anlaşmazlıklara çözüm aramak. Ancak bazen sorunların daha da birikmesine yol açan küslükler yaşanabiliyor. 

Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında rol krizi! Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında... Haberi Görüntüle

"EŞİM KÜSMESİN YETER Kİ..." MANTIĞI HATALI

Bu tarz küslükler yaşanmaması için evliliğin başından durumun dengelenmesi gerekiyor. Karşıdaki kişi küsmesin diye her isteğinin yapılması ortaya ebeveyn-çocuk ilişkisi tarzı bir tablo çıkaracaktır.

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti! Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay... Haberi Görüntüle

"BİZ" DİLİ KULLANILMALI

Evlilik birlikte olmaktır. Bu yüzden ayrıştırıcı değil bütünleştirici bir dil kullanılmalı. Ben-sen değil biz anlayışı hakim olursa ufak tefek gerginlikler büyümez ve küslükler önlenir. 

Yağmur Sarnıç 'bu benim son videom' diyerek intihar videosu yayınlamıştı! Emre Aşık'ın eski eşi sağlık durumunu açıkladı! Yağmur Sarnıç 'bu benim son videom' diyerek intihar videosu yayınlamıştı!... Haberi Görüntüle

BİRİ KÜSTÜĞÜNDE DİĞERİ DE KÜSMEMELİ

Eşlerden biri küstüğü zaman diğeri de küsmemeli. İletişim devam etmeli ve sorunlar konuşarak çözülmeye çalışılmalı. Küsen eşe yalvarılmamalı, ilişki akışına bırakılmalı.

Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu! Ünlü oyuncu evlilik teklifini 'facia' diyerek anlattı! Özel hayatı ile... Haberi Görüntüle

HASSASİYETLERE SAYGI DUYULMALI

Birbirinin hassas olduğu şeylere parmak basılmamalı, tahrik edilmemeli. Aile, iş ve arkadaşları acımasızca eleştirilmemeli.

Bu önerilere rağmen eşin küsme davranışı ile baş edilemiyorsa evliliğin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mutlaka bir uzman desteği alınmalı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading