Yandex Metrica

Evini kurtaran itfaiye erine hakkını helal etmedi! 'Sadece halılarınız biraz battı'

Evini kurtaran itfaiye erine hakkını helal etmedi! 'Sadece halılarınız biraz battı'

Bolu'da bir apartmanda henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Apartman sakini bir kadının kedilerinin evde kaldığını söylemesi üzerine itfaiye ekipleri vatandaşın evine girdi. Evden çıktıktan sonra halıları kirlettikleri için ev sahibinden helallik isteyen itfaiye eri, kedilerini bekleyen vatandaşa, "Kedileriniz çok sağlıklı, ben onları tutamadım; çok ürkmüş hayvanlar. Evinizde bir tane dahi duman yok ama sadece halılarınız biraz battı'' dedi. Kadın ise, "Keşke kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkımı helal edecektim" diyerek herkesi şaşırttı.

Yaşam

23.01.2024, 19:52

Bolu merkez Sağlık Mahallesi Esat Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanın garajında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Apartmanı dumanlar sarında vatandaşlar evlerini terk ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Garajda çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dairelere sıçramadan söndürüldü.

Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine milyonlarca dolar maddi destek sağladığı ortaya çıktı! Angelina Jolie, Brad Pitt'i 'kan emicilikle' suçlamıştı! Ünlü oyuncunun eşine... Haberi Görüntüle

KEDİLERİNİN EVDE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Apartman sakinlerinden bir kadının itfaiye ekiplerine evinde kedilerinin bulunduğunu söyledi ve kontrol etmelerini istedi. Çatı katından daireye giren itfaiye ekipleri sağlık durumlarının iyi olduğunu gördükleri ve yakalayamadıkları kedileri bırakarak aşağı indi.

Türk müziğinin usta isminden yeni nesil şarkıcılara sert sözler: Ense köklerine iki sille çekeceksin... Türk müziğinin usta isminden yeni nesil şarkıcılara sert sözler: Ense... Haberi Görüntüle

"KEDİLERİMİ GETİRSEYDİNİZ HAKKIMI HELAL EDECEKTİM"

İtfaiye eri, kedilerini bekleyen kadına, "Kedileriniz çok sağlıklı, ben onları tutamadım; çok ürkmüş hayvanlar. Evinizde bir tane dahi duman yok ama sadece halılarınız biraz battı. Hakkınızı helal edin" dedi. İtfaiye erinin helallik istediği kadın ise, "Keşke kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkımı helal edecektim" şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading