Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eşinize karşı sevginiz mi azaldı? Evlilikte zaman zaman görülen duygusal kopuşlar nasıl tamir edilir?

Eşinize karşı sevginiz mi azaldı? Evlilikte zaman zaman görülen duygusal kopuşlar nasıl tamir edilir?

Sevgi, saygı ve sadakat temelleri üzerine kurulan evlilikler, eşlerin birbiriyle olan muhabbeti ile güçleniyor. Ancak ilişkide zaman zaman kopuşlar yaşanabiliyor. Peki bu durumun önüne geçmek için çiftler ne yapmalı?

Yaşam

23.01.2024, 19:50

Evlilikte sevgiyi artırmak için ne yapmalı? Evlilikteki kopuşlar nasıl tamir edilir? İşte cevaplar...

Hiç kimse çocukluk ya da ergenliğindeki gibi kalmıyor. İnsanoğlu hem ruh hem beden hem düşünce olarak sürekli gelişip değişiyor. Evliliğin en başındaki his ve düşünceler de yıllar geçtikçe farklılaşabiliyor.

Rüyada namaz kıldığını görmek ne demek? Rüyada namaz kılanları görmek... Haberi Görüntüle

SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİN

Uğruna bir zamanlar gözyaşları dökülen eşe yıllar sonra tahammül bile edilemez hale gelinebiliyor. Yaşamın içinde var olan bu gibi sorunları çözme çabası içinde olmak ise en önemlisi...

Ünlü oyuncu Yasemin Allen gönlünü FBI Ajanına kaptırdı! Yeni sevgilisi... Haberi Görüntüle

SEVGİ YILLAR İÇİNDE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR

Evlilikte mutsuzluğu getiren en önemli şey sevgisizlik. Ara sıra dışsal olaylardan ötürü sevginin azaldığını hissetmek çok doğal. Kişinin yaşadığı ailevi, mesleki, ekonomik sorunlar sevginin azaldığı hissi yaratabilir. Oysaki bu geçici bir durum. Çünkü genellikle sevgi aslında bitmez fakat şekil değiştirir. Sevgiyi ifade etme biçimi değişir. 

Seda Sayan 7. evliliğini bitiriyor mu? Çağlar Ökten ile boşanma... Haberi Görüntüle

EŞLER BİRLİKTE VAKİT GEÇİRMELİ

Peki evlilikte sevgi nasıl canlı tutulur? Çiftler, daima birbirlerinin gereksinimlerini gözetmeli ve halden anlamalıdır. Ortak yapılan ve keyif alınan ev içi veya ev dışı aktiviteyi belli aralıklarla düzenli biçimde sürdürmek faydalı olacaktır.

Mahsun J 9. bölüm ne zaman çıkacak? Mahsun J bitti... Haberi Görüntüle

DESTEKLERİNİ HİSSETTİRMELİ

Eşler birbirlerinin girişimlerine destek olurlarsa iletişimin olumlu olması sağlanır. Evlilikte eşler arasında muhabbet, olumsuz duyguların azaltması ve olumlu duyguların arttırılmasıyla çoğalır. 

SURVİVOR ALL STAR eleme adayı kim? 2024 Survivor ikinci eleme... Haberi Görüntüle

ÇATIŞMALAR ÇÖZÜMSÜZLÜK GETİRİR

Çatışmalardan mümkün mertebe uzak durabilmek gerekir. Sorunlar, her iki taraf için ortak bir noktada buluşacak ve her iki tarafı da belli oranda mutlu edecek biçimde çözülmeye çalışılmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading