Yandex Metrica
SON DAKİKA
Duş kabini nasıl temizlenir? Kir ve sabun izlerini kabartma tozu macunu ile yok edin!

Duş kabini nasıl temizlenir? Kir ve sabun izlerini kabartma tozu macunu ile yok edin!

Duş kabinleri, kadınların banyo temizliğinde en çok vakit ayırdığı bölüm. Onca temizlik malzemesine ve çabaya rağmen geçmeyen sabun ve kir izleri ise çoğu zaman moral bozucu olabiliyor. Piyasada ovma gerektirmeden duş kabinini temizlediği iddia edilen sprey ürünler olsa da aslında buraların temizliğinde kabartma tozu ve mikro fiber bezler yeterli. İşte detaylar...

Yaşam

28.01.2024, 01:09

Duş kabini nasıl temizlenir? Duş kabini neyle silinir? Duş kabinindeki su ve sabun izleri nasıl yok edilir? İşte cevaplar...

Neredeyse her gün kullanılan duş kabinleri, banyolarda su ve sabuna en çok maruz kalan nokta. Buralar günlük temizlenmediği takdirde, zamanla çok fazla su ve sabun izi oluşabiliyor.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

DUŞ KABİNLERİ HER KULLANIM SONRASI SİLİNMELİ

Duş kabinindeki su izlerini yok etmede birçok kişi, mikrofiber bezlerden yardım alıyor. Her kullanımdan sonra duş kabininin bu bezlerle silinmesiyle su izlerinin önüne geçilebiliyor.

Dorukhan Büyükışık kimdir? Dorukhan Büyükışık'ın ölümünde yeni gelişme! Cinayet soruşturması... Haberi Görüntüle

SABUN İZLERİNE KABARTMA TOZU MACUNU

Cam duş kabinlerinde su izleri dışında sabun ve kirler de kötü bir görüntüye sebep olur. Böyle durumlarda basit bir silecek ya da mikrofiber bez yetersiz kalır ve bunları temizlemede daha çok uğraşılması gerekir. Duş kabinlerindeki kirleri yok etmek için kabartma tozu ve su karışımı kullanılması bir hayli işe yarayabilir. Bunun için yarım fincan karbonatı, su ile macun kıvamına getirin, aşındırıcı olmayan bir sünger kullanarak camı fırçalayın ve sirke ile durulayın.

Banu Parlak'ın köpeği ölüm yağdırmıştı! Komşu köpeğinin ölmesi sonucu ünlü... Haberi Görüntüle

SPREY TEMİZLEYİCİLER ETKİLİ DEĞİL

Piyasada duş kabinini kendiliğinden temizlediği iddia edilen bazı sprey temizleyiciler ne yazık ki istenen performansı göstermiyor. Pratik gibi görünen bu ürünlerin, küveti ya da duş kabinini ovmanın yerini asla tutmayacağını unutmamak lazım.

Kızılcık Şerbeti Çimen'in tesettürü çok konuşuldu! Ünlü oyuncunun kombinini fiyatı... Haberi Görüntüle

DUŞ KABİNİ SÜRGÜLERİNİ SİRKE İLE TEMİZLEYİN

Duş kabini sürgülerindeki drenaj delikleri veya yarıklarını ise sirke ile temizlemek büyük etki sağlıyor. Bu bölümleri sirkeyle doldurmak ve bu sirkeyi bir gece beklettikten sonra temizlemek bu iş için yeterli olacaktır.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading