Yandex Metrica

Cüneyt Arkın 'Ustalara Saygı' gecesinde

Cüneyt Arkın 'Ustalara Saygı' gecesinde

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, 'Ustalara Saygı' gecesine katıldı. Arkın, "Utanmasam ağlayacağım." dedi.

Yaşam

23.01.2024, 17:39

Büyükçekmece Belediyesi, Türk sinemasının 107. yılı nedeniyle "Ustalara Saygı Gecesi" düzenledi. Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ın da katıldığı etkinlik "Artist Defteri Başrolde Cüneyt Arkın" sergisinin açılışıyla başladı.

"DOSTUNUZ YOKSA HİÇBİR ŞEYİNİZ YOKTUR"

Burada yaptığı konuşmada küçük bir çocuğun kendisine yaşını sorduğunu, 84 yaşında olduğunu söylediğinde şaşırdığını anlatan Arkın, "Evet 84 yıl uzun bir süre ama bu uzun süre içerisinde çok şey öğrendim. Önemli olan dostluk. Şöhret olabilirsiniz, paranız olabilir ama dostunuz yoksa aslında hiçbir şeyiniz yoktur." ifadelerini kullandı.

"UTANMASAM AĞLAYACAĞIM"

Gecede "Cüneyt Arkın Filmi" gösterimi yapıldı. Usta isim, eşi Betül Cüreklibatır ve oğlu Kaan Cüreklibatır ile sergiyi gezip filmi izledi. Davetliler tarafından ilgiyle karşılanan Arkın, "Utanmasam ağlayacağım" dedi.

"KENDİMİ ZOR TUTUYORUM"

Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır da çok duygulandığını ifade ederek "1968 sonrası her karesinde hayatındaydım. Zor tutuyorum kendimi, çok duygulandım. Karakterli bir insan, çok çalıştı. Kolay bir iş değil film çekmek, çok zordu. Yokluklar içinde film çektiler ama severek yaptılar işlerini. Hep ayrı geçirdik hayatımızı. Ne bayram bildik ne seyran. Bu benim fedakarlığım biraz." dedi.


Loading