Yandex Metrica

Cumartesi günü hangi kargolar çalışıyor? Cumartesi kargolar kaça kadar açık? MNG, Aras, Yurtiçi, PTT, hafta sonu açık mı?

Cumartesi günü hangi kargolar çalışıyor? Cumartesi kargolar kaça kadar açık? MNG, Aras, Yurtiçi, PTT, hafta sonu açık mı?

Hafta sonu kargo bekleyen vatandaşlar merak ettikleri kargoların hafta sonu açık olup olmadığı ile ilgili sorular ve araştırmalar arttı. Cumartesi günü hangi kargolar çalışıyor? Cumartesi kargolar kaça kadar açık? MNG, Aras, Yurtiçi, PTT, hafta sonu açık mı? sorularını cevapları haberimizde..

Yaşam

06.04.2024, 14:32

Kargosu olan vatandaşlar kargolarının hafta sonu gelip gelmeyeceğini, hangi kargo şirketlerinin hafta sonu açık olup olmadığı merak edilmekte.Son dönemde artan interenet alışverişi kargo şirketlerinin hangi gün çalıştıklarını ve hafta sonu açık mı sorularını berbaerinde getiriyor işte merakla beklenen detaylar..

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk etti! Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk... Haberi Görüntüle

CUMARTESİ GÜNÜ HANGİ KARGOLAR ÇALIŞIYOR?

Cumartesi günleri Yurtiçi Kargo,PTT Kargo, MNG Kargo,Sürat Kargo ve Aras Kargo hizmet vermektedir.

Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu Başkanlığı ceza yağdırdı! Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu... Haberi Görüntüle

CUMARTESİ KARGOLAR KAÇA KADAR AÇIK?

Cumartesi günü,Yurtiçi Kargo 09:00 ile 16:00,Ptt Kargo 08:30 ile 13:00,Mng Kargo  08:40 ile 14:00,Sürat Kargo 09:00 ile 14:00,Aras Kargo08:30 ile 13:00 saatlerine kadar hizmet alabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading