Yandex Metrica

Bugün deprem oldu mu? Son deprem nereden bakılır? Deprem neden olur?

Bugün deprem oldu mu? Son deprem nereden bakılır? Deprem neden olur?

Türkiyede ki doğal afetler arasında en başta deprem gelmektedir. Deprem ülkesi olduğumuz için vatandaşlar son depremler hakkında biligilere sahip olmak istiyor işte merak edilen Bugün deprem nerede oldu? Son deprem nereden bakılır? Deprem neden olur? sorularının detayları..

Yaşam

23.01.2024, 20:22

Deprem ülkesi Türkiye'de ki vatandaşlar ufak bir sarsıntı hissetiklerinde depremle ilgili araştırmaya yapmya başlar.Ülkemizi en çok etkileyen doğal afetlerin başında gelen deprem vatandaşları da etkiliyor bu sebeple dprem ile ilgili detaylarda araştırılıyor. işte detaylar..

Survivor'da bir ilk! Birleşme partisi öncesi izleyicileri kızdıracak yeni karar! Acun Ilıcalı nedenini açıkladı! Survivor'da bir ilk! Birleşme partisi öncesi izleyicileri kızdıracak yeni karar!... Haberi Görüntüle

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

28 Ocak tarihinde gerçekleşen AFAD son depremler ve Kandilli son depremler listesine göre deprem mi oldu, deprem kaç şiddetinde oldu sorularına yanıt bulabilirsiniz. Aşağıdaki son dakika deprem listesi ile son depremler ve deprem şiddeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada verdiği pozlar gündem oldu! Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada... Haberi Görüntüle

SON DEPREMLER NEREDEN BAIKILIR?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberler i ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

>KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ 28 OCAK CUMARTESİ

İSKİ SU KESİNTİSİ: 11-12 Nisan İstanbul su kesintisi listesi yayınlandı! Üsküdar, Tuzla, Maltepe, Kadıköy... İSKİ SU KESİNTİSİ: 11-12 Nisan İstanbul su kesintisi listesi yayınlandı!... Haberi Görüntüle

DEPREM NEDEN OLUR?

Depremler, yer kabuğunun en üst katmanında bulunan tabakada yer alan ve fay hattı adı verilen kırıkların hareket etmesi ile meydana gelir. Fay hattı, yer kabuğu üzerindeki kayaların gerilme, sıkışma gibi yüksek basınç oluşturan şartlar altında kırılması ile oluşur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading