Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bu akşama dikkat! Meteoroloji sağanak yağış ve kar uyarısında bulundu

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, bazı illerde sağanak yağış ve kar var. Bu akşam Kocaeli ve Zonguldak çevrelerinin sağanak yağışlı, gece saatlerinde Muş ve Iğdır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte 15 Şubat güncel hava durumu raporu...

Yaşam

23.01.2024, 18:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Şubat 2022 tarihli hava durumu raporu yayınlandı.

Rüyada Fransa görmek ne demek? Rüyada Fransa'ya gitmek neye işaret... Haberi Görüntüle

KOCAELİ VE ZONGULDAK ÇEVRESİ SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteorolojinin son değerlendirmelerine göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kocaeli ve Zonguldak çevrelerinin sağanak yağışlı, gece saatlerinde Muş ve Iğdır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunuyor.

Arnavutköy-Taşoluk İstanbul Havalimanı metro ücreti 2024 ne kadar? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ 

Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yamaçlarda çığ riski olmasından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yaptırdığı estetikler kabusu oldu! Mine Tugay'dan estetik itirafı: Estetik sonrası... Haberi Görüntüle

BUZLANMA VE DON 

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ! BEDAŞ ve AYEDAŞ 25 Mart Pazartesi o... Haberi Görüntüle

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kocaeli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Zonguldak çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Muş ve Iğdır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgede eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı) sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading