Yandex Metrica
SON DAKİKA

Beylerbeyi'nde 2 katlı ahşap köşk küle döndü! Yangın diğer yakanda da görüldü

Beylerbeyi Yalıboyu Caddesi’nde koruluk içerisindeki 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. Alevler içinde kalan köşk, küle döndü, yangın Avrupa yakasından da görüldü.

Yaşam

23.01.2024, 19:26

Alevlerin Avrupa yakasından da görüldüğü yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek kontrol altına aldı. Yanan köşkte incelemelerde bulunan Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek yangının çıkış sebebine ve meydana gelen zarara yönelik ilerleyen saatlerde açıklama yapılacağını belirtti.

Üsküdar Beylerbeyi Mahallesi Şair Asaf Halet Çelebi Sokak’ta bulunan koruluk içerisindeki 2 katlı ahşap köşkte saat 20.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek İstanbul’un çeşitli ilçelerinden görüldü. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını yaklaşık iki saatte kontrol altına aldı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri ise herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekletildi. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek yanan yerde incelemelerde bulundu.

Whatsapp'ta o özellik tarih oluyor! Yeni özellik kullanıcılara sunuldu! Haberi Görüntüle

AHŞAP KÖŞKÜN TAMAMI YANDI 

Yangınla ilgili açıklama yapan Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek "Yaklaşık 5 dönüm koruluk, özel mülk olan içerisinde ahşap köşkte henüz sebebi belirlenmeyen bir yangın çıktı. Ahşap köşkün tamamı yanmış vaziyette. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Şu an da ekipler soğutma çalışması yapıyor. Yangının çıkış sebebi ve meydana gelen zararın ayrıntılarına ilişkin ilerleyen saatlerde açıklama yapacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading