Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bayram tatilinde gidilebilecek seyahat rotaları neresi? Bayram tatili için en güzel seyahat rotaları:

Bayram tatilinde gidilebilecek seyahat rotaları neresi? Bayram tatili için en güzel seyahat rotaları:

Kurban Bayramı yaklaşırken bayramda gidilebilecek seyahat rotaları da gündem olmaya başladı. Tatile gitmek isteyen kişiler hem bütçelerine uygun hem de görülmeye değer seyahat mekanları arayışına girdi. Peki, Bayram tatilinde gidilebilecek seyahat rotaları neresi? İşte Kurban Bayramı tatili için en güzel seyahat rotaları:

Yaşam

27.01.2024, 04:11

Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Vatandaşlar bayramda dinlenmek ve şehrin gürültüsünden kaçmak için görülmeye değer seyahat rotaları arayışına girdi. Peki,  Bayram tatilinde gidilebilecek seyahat rotaları neresi? İşte Kurban Bayramı tatili için en güzel seyahat rotaları: 

The Gentlemen Susie kimdir? Susie Glass gerçekte kim? Haberi Görüntüle

BAYRAM TATİLİ İÇİN EN GÜZEL SEYAHAT ROTALARI

Foça, Alaçatı, Seferihisar

İzmir ve çevresi tatil yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği yerler arasında çünkü bu bölgede hem tarihi olarak gezilecek birçok yer var hem de denize girmek isteyenler için bölgede bulunan tüm denizler şahane. Eğer İzmir'e İstanbul üzerinden geliyorsanız mutlaka ilk durağınız Foça olmalı. Balık lokantaları ile ünlü olan Foça'dan hemen sonra Karşıyaka, Alsancak, Kordon Boyu üzerinden mini bir İzmir turu yapıp Çeşme'ye doğru geçebilirsiniz.

Assos, Küçüksu, Ayvalık

Kuzey Ege tam bir huzur ve samimiyet bölgesidir. Akdeniz'in sıcağından bunalanlar başka tatil rotası düşünmeden hemen kendilerini Ayvalık'ın serin sularına atsınlar. Eğer Ayvalık'a gittiyseniz Cunda Adası'nı görmeden sakın dönmeyin. Assos ise hem tarihi bir bölge hem de denizi ile oldukça ünlü. Buraları gezdikten sonra yakınlarında bulunan Altınoluk ve Akçay'a da geçebilirsiniz. 

Kaş, Kalkan, Kemer

Akdeniz'in en sevilen ve şu sıralar en popüler olan bölgesi tartışmasız Kaş. Sık sık turistlerin uğradığı bu eşsiz bölgeye mutlaka gitmelisiniz. Özellikle Kaş'a gidenlere dalış yapmadan dönmemeleri öneriliyor çünkü burası dünyanın en önemli dalış bölgelerinden biri. Kaş diğer tatil yerlerine göre daha sakin ve eğer sakinlik yerine biraz eğlence arıyorsanız Kemer'e geçebilirsiniz. Kemer bildiğiniz üzere lüks otelleri ve gece hayatı ile oldukça nam salmış bir bölgedir.

Kıbrıs

Eğer yurtdışına gitmek istiyorum ama hem ülkeme yakın olsun hem vize istemesin diyorsanız, gideceğiniz ilk durak Kıbrıs olmalı. Harika yemekleri, lüks otelleri ve eğlenceli gece hayatı ile meşhur olan Kıbrıs'ta Girne Kalesi, Batık Gemi Müzesi, St Hilarion Manastırı gibi tarihi yerleri gezerek sonrasında Karpaz Sahili, Altın Kumsal gibi yerlerde deniz ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading