Yandex Metrica

Sitede Ara

Arife günü kargolar açık mı? 8 Temmuz Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

Arife günü kargolar açık mı? 8 Temmuz Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Kurban Bayramı Arife günü bu sene cuma gününe denk geliyor. Vatandaşlar Arife günü kargolar açık mı diye merak ediyor. Peki Arife günü kargolar açık mı? 8 Temmuz Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

Yaşam

31.01.2024, 14:47

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Vatandaşlar Arife gününde kargolar açık mı diye merak ediyor. Bu sene Kurban Bayramı Arife günü 8 Temmuz 2022 Cuma günü olacak. İnternette Arife günü kargolar çalışıyor mu diye araştırılıyor. Peki Arife günü kargolar açık mı? 8 Temmuz Cuma günü kargolar çalışıyor mu?

Özrü kabahatinden büyük! Yalı Çapkını oyuncusunun tepki çeken 'İsrail askeri' paylaşımı için özür mesajı yayınladı! Özrü kabahatinden büyük! Yalı Çapkını oyuncusunun tepki çeken 'İsrail askeri'... Haberi Görüntüle

ARİFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

Kurban Bayramı Arife günü kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Kurban Bayramı tatili, Arife günü ile beraber toplamda 4,5 gün olarak kutlanacak. Kargolar, Arife günü her sene yarım gün çalışmaktadır. Bu sebeple 8 Temmuz 2022 Cuma gününe denk gelen Arife gününde kargolar öğlene kadar çalışacak. 

8 Temmuz öğleden sonra kargo dağıtımı veya kargo teslimi yapılmayacak. Kargo hizmetleri 18 Temmuz Pazartesi günü kaldığı yerden çalışmaya devam edecek.

Kargolar, öğleden sonra kapalı olup çalışmayacaktır.

Müge Anlı'da yer yerinden oynayacak açıklama! Duygu Nebioğlu'ndan dikkat çeken Ümit Besen açıklaması! Müge Anlı'da yer yerinden oynayacak açıklama! Duygu Nebioğlu'ndan dikkat çeken... Haberi Görüntüle

2022 RESMİ TATİLLER

Yılbaşı: 1 Ocak Cumartesi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Cumartesi

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı: 2-4 Mayıs Pazartesi - Çarşamba

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Perşembe

Kurban Bayramı: 9 - 12 Temmuz Cumartesi - Salı

Demokrasi Bayramı: 15 Temmuz Cuma

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Salı
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading