Yandex Metrica

Arife günü eczaneler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü eczaneler çalışıyor mu?

Arife günü eczaneler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü eczaneler çalışıyor mu?

Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Kurban Bayramı Arife günü bu sene cuma gününe denk geliyor. Vatandaşlar Arife günü eczaneler açık mı diye merak ediyor. Peki Arife günü eczaneler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü eczaneler çalışıyor mu?

Yaşam

09.03.2024, 18:08

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Vatandaşlar Arife gününde eczaneler açık mı diye merak ediyor. Bu sene Kurban Bayramı Arife günü 8 Temmuz 2022 Cuma günü olacak. İnternette Arife günü eczaneler çalışıyor mu diye araştırılıyor. Peki Arife günü eczaneler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü eczaneler çalışıyor mu?

Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o görüntü Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o... Haberi Görüntüle

ARİFE GÜNÜ ECZANELER AÇIK MI?

Kurban Bayramı Arife günü eczanelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Kurban Bayramı tatili, Arife günü ile beraber toplamda 4,5 gün olarak kutlanacak. Eczaneler, resmi tatil günlerinde ve pazar günleri nöbetçi eczane sistemiyle çalışmaktadır. Arefe günü yarım gün resmi tatil olması sebebiyle eczaneler de öğlene kadar çalıştıktan sonra nöbetçi eczane sistemine geçilecek. Bu sebeple 8 Temmuz 2022 Cuma gününe denk gelen Arife gününde eczaneler öğlene kadar çalışacak. 

Nöbetçi eczaneler dışındaki tüm eczaneler öğleden sonra kapalı olup çalışmayacaktır.

Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'dan filmleri aratmayan kovalamaca! Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

2022 RESMİ TATİLLER

Yılbaşı: 1 Ocak Cumartesi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Cumartesi

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı: 2-4 Mayıs Pazartesi - Çarşamba

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Perşembe

Kurban Bayramı: 9 - 12 Temmuz Cumartesi - Salı

Demokrasi Bayramı: 15 Temmuz Cuma

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Salı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading