Yandex Metrica
SON DAKİKA
AKOM'dan Marmara için önemli uyarı! Kuvvetli rüzgar ve sağanak geliyor

AKOM'dan Marmara için önemli uyarı! Kuvvetli rüzgar ve sağanak geliyor

AKOM'dan Marmara Bölgesi için uyarı geldi. Dün başlayan lodosun Marmara Bölgesi'nde 4 gün boyunca etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Pazartesiden itibaren rüzgar kuvvetinin saatte 60-90 kilometreye ulaşması ve İstanbul genelinde kuvvetli sağanak geçişlerinin yaşanması öngörülüyor.

Yaşam

23.01.2024, 18:22

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan hava durumu tahminlerine göre, dün akşamdan itibaren lodos yönünden kuvvetlenen fırtınanın, beraberinde il genelinde sağanağa neden olacağı öngörülüyor.

Rüyada Mescid-i Aksa'ya gittiğini görmek ne demek? Rüyada mescit yaptırmak... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR 18 DERECEYE YÜKSELECEK 

Fırtınanın şiddetinin saatte 30-70 kilometre hızda olacağı, özellikle akşam ile sabah erken saatlerde sağanak geçişleri yaşanabileceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise 18 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Mesut Akusta ile yolları ayıran Şafak Özbir'den ilk açıklama: Okuduklarınız... Haberi Görüntüle

PAZARTESİDEN İTİBAREN KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Pazartesiden itibaren rüzgarın kuvvetinin saatte 60-90 kilometreye ulaşması ve il genelinde kuvvetli sağanak geçişlerinin yaşanması öngörülüyor. AKOM, hafta sonu etkili olması beklenen fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde vatandaşlara uyarıda bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading