Yandex Metrica

Aile Diş Hekimliği ne zaman başlayacak? Aile Diş Hekimliği pilot iller belli oldu mu?

Aile Diş Hekimliği ne zaman başlayacak? Aile Diş Hekimliği pilot iller belli oldu mu?

Diş hekimine gitmek isteyenler kimi zaman randevu bulmakta zorluk çekiyordu. Aynı zamanda diş hastanelerinin herkese yakın olmaması da ayrı bir sorun oluşturuyordu. Vatandaşların bu sorununa çözüm için Aile Diş Hekimliği uygulaması başlatılmaya karar verildi. Peki Aile Diş Hekimliği ne zaman başlayacak? Aile Diş Hekimliği pilot iller belli oldu mu?

Yaşam

24.03.2024, 16:41

Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlayacak diye merak edenler internette araştırma yapıyor. Devlet diş hastanelerinin herkese yakın olmaması ve randevu zorluğu sorununa çözüm olması için Aile Diş Hekimliği uygulaması başlatılmaya karar verildi. Vatandaşların rahatlatılmasını sağlayacak Aile Diş Hekimliği uygulaması yürürlüğe girecek. Peki Aile Diş Hekimliği ne zaman başlayacak? Aile Diş Hekimliği pilot iller belli oldu mu?

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

AİLE DİŞ HEKİMLİĞİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile Diş Hekimliği uygulaması dört gözle bekleniyor. Son zamanlarda dişçi randevuları bulmak zor olduğu için hükümet bu soruna çare buldu. Türkiye'de uygulanan Aile Hekimliği uygulaması gibi bir uygulamaya geçilecek. Aile Diş Hekimliği uygulaması tüm ülkede yaygınlaştırılacak. 

Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın'a açacağı davanın nedeni belli oldu! Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu... Haberi Görüntüle

AİLE DİŞ HEKİMLİĞİ PİLOT İLLER BELLİ OLDU MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aile Diş Hekimliği uygulamasının şu anda iki ilde pilot uygulandığını belirtti. Altyapı çalışmaların devam ettiği söylendi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading