Yandex Metrica

Ağustos sıcağı kavuracak! Meteoroloji'den vatandaşlara kritik uyarı

Ağustos sıcağı kavuracak! Meteoroloji'den vatandaşlara kritik uyarı

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, sıcaklıklar mevsim normalinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek. Vatandaşlara aşırı sıcaklar konusunda uyarıda bulunuldu.

Yaşam

23.01.2024, 19:37

Temmuz ayının son günlerinde yurt genelini etkisi altına alan yüksek sıcaklıklar devam ediyor. 

23 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 23 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YÜKSEK SICAKLIKLAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelerde önümüzdeki günlerde de yüksek sıcaklıkların süreceği, yurdun birçok bölümünde ise ara ara yerel sağanak geçişleri olacağı kaydedildi. 

14 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KARADENİZ ÇEVRESİNDE SAĞANAK YAĞIŞA DİKKAT

Özellikle Karadeniz ve Marmara'nın bir bölümünde etkili olması beklenen sağanaklar için Meteoroloji il il uyardı. 2 Ağustos 2022 hava durumu raporunda ise Kıyı Ege'de ve Doğu Anadolu'da kuvvetli rüzgar, Karadeniz ve Ankara çevrelerinde ise sağanak görüleceği belirtildi.

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Çorum, Çankırı, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın kuzeydoğu, Kırıkkale ve Kars'ın kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Serenay Sarıkaya yeni tarzıyla New York sokaklarının tozunu attırdı! Giydiği elbise dikkat çekti! Serenay Sarıkaya yeni tarzıyla New York sokaklarının tozunu attırdı! Giydiği... Haberi Görüntüle

MEVSİM NORMALİNİN 3-5 DERECE ÜZERİNDE SEYREDECEK

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahminine göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurdun kuzey kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading