Yandex Metrica
SON DAKİKA

AFAD'dan 6 il için sarı ve turuncu alarm! Çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, yurdun batı kesiminde sağanak yağış etkili olacak. Yapılan açıklamada, Ege'nin kuzeyi ve güneyinde fırtına beklendiği belirtildi. AFAD'dan yapılan açıklamada da, 5 kent için turuncu, 1 kent için sarı uyarı verildi.

Yaşam

23.01.2024, 20:05

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, Kuzey Ege'de rüzgarın yarın günün ilk saatlerinden, Güney Ege'de ise öğle saatleridnen itibaren 6 ila 8 kuvvetlerinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Cara Delevinge'nin 7 milyon dolarlık malikanesi küle döndü! Ünlü modelden... Haberi Görüntüle

FIRTINANIN HIZI SAATE 70 KM'Yİ BULACAK

Ege Denizi'nde akşam saatlerinden sonra Ege Denizi'nde fırtınanın etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtınanın hızının saatte 70 kilometreyi bulabileceği belirtiliyor. 

Kızılcık Şerbeti kadrosuna sürpriz isim! Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri belli... Haberi Görüntüle

AFAD'DAN 6 KENTE UYARI

AFAD'dan yapılan açıklamada, 5 kent için turuncu, 1 kent için sarı uyarı verildi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda AFAD şu uyarıda bulundu:

Kıyı Ege ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve çok kuvvetli, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in batısı, İzmir'in güneydoğusu ile Aydın ve Muğla çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak yağış bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading