Yandex Metrica

Adı hayatını kararttı! Kimseyi inandıramıyor, duyan şaşırıyor

Adı hayatını kararttı! Kimseyi inandıramıyor, duyan şaşırıyor

Amasya Suluova'da yaşayan Enson Çoban'ın ismine kimse inanamıyor. Türkiye'de tek bir adaşının olmadığını söyleyen Çoban, herkesi şaşkına çeviren adının hikayesini anlattı.

Yaşam

23.01.2024, 20:06

Amasya'nın Kuluova ilçesinde yaşayan Enson Çoban isimli vatandaş Türkiye'de bir tek adaşının olmadığını söyledi. İsmi yüzünden çok fazla sorun yaşadığını söyleyen Çoban, herkesi şaşkına çeviren isminin hikayesini şu şekilde anlattı:

Benden önce 6 kardeşim olmuş. Doğduğumda komşularımız 'bu kadar çocuk yeter, en son bu olsun' demişler. Annem ve babam da bana ‘Enson’ adını vermişler. Ama sonra bir kardeşim daha olmuş.

Survivor'da düello öncesi yarışmacılar birbirine girdi! Elenen yarışmacı sitem dolu sözlerle adaya veda etti! Survivor'da düello öncesi yarışmacılar birbirine girdi! Elenen yarışmacı sitem dolu... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'DE ADAŞIM YOK'

3 çocuk babası 67 yaşındaki Enson Çoban herkesten farklı olduğu için adını güzel bulduğunu ve değiştirmeyi düşünmediğini söyledi ve şöyle konuştu:

Türkiye’de adaşım yok. Belki dünyada da yoktur. Gaziantep’te işlem yaptırmaya girdiğim bankada kimliğimde yazılı adıma inanamadılar. Evlenme cüzdanına kadar getirip çıkardık. Çalıştığım şantiyeden aldığım kimliği, ehliyetimi bile gösterdim. Öyle ikna oldular.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading